![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
Motyka - fajny, pomocny z niego gość
![]() Lubie - słodki jak cukierek ![]() Charionette - bardzo miła, fajna dziewczyna :3 Malin - moja lepsza połowa ![]() Apocalypsa - wygadana dziewczyna ![]() Maqryll - synek! xD zawsze wyszczekany ![]() Meryam - robi niezłe gify ^_^ Mroczny Pan Skromności - sam mrok! :> Rudzielec - podobno jestem wrednym moherem xD Kubuss - lubię jego wypowiedzi ![]() Kędziorek - miła, trzeźwo myśląca ![]() Diana - fajna i ma świetną sygnaturę! ![]() Liv - dobra koleżanka, czekam na jej FS ![]() Gingers - taki mały szatan ![]() ![]() Libby - nadal ją lubię, choć może tego nie widać... Perplexite - uprzejmy, fajny gość, robi niezłe avy ![]() @down: nie umiem się tak rozpisywać <wyje> T______T
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 03.07.2013 - 20:35 |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Reputacja: 11
|
![]() Motyka - chciałabym choć połowę z jego inteligencji.
Lubie - taka forumowa maskotka. Nie wiem, skąd takie wrażenie ![]() Charionette - prawdziwy miluch. Zdecydowanie zasłużyła na tę rangę. Malin - hmm... Apocalypsa - na wszystko ma gotową odpowiedź. Chciałabym tak. Maqryll - uroczy w swej naiwności Meryam - szczera do bólu, a to lubię Mroczny Pan Skromności - Mroczny, ale przesłodki. Jego obsesja na punkcie Buki mnie rozwala. Uwielbiam go ![]() Rudzielec - ![]() ![]() Kubuss - od zawsze jestem fanką jego celnych komentarzy. Podoba mi się dobitność jego wypowiedzi i przede wszystkim szczerość - pisze to, co aktualnie myśli. Mistrz ciętej riposty. Kędziorek - oaza spokoju. Uwielbiam jej wypowiedzi, są takie... mądre. Diana - taki słodziak. Bardzo miła osoba. Liv - bez niej to forum chyba by nie istniało. Chodząca encyklopedia nt. TS2 i w dodatku mądra, przemiła osoba ![]() Gingers - bardzo podoba mi się jego nick ![]() Libby - bohaterka "Fantastycznej czwórki". Pała żądzą krwi Dantego, podobnie jak ja, więc za to wielki plus. Perplexite - kurczę, autentycznie nie wiem, kto to jest ![]() ![]() edit: Cytat:
Ostatnio edytowane przez Malin : 03.07.2013 - 20:50 |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Motyka - świetnie sprawuje się w roli admina, fajny z niego gość
![]() Lubie - bardzo miły użytkownik. Można z nim pogadać i buduje świetne domy Charionette - Malin - pisze bardzo wyczerpujące komentarze, dające motywującego kopa ![]() Apocalypsa - dobrze spełnia swoje obowiązki. Maqryll - troszkę uparty, ale przy tym miły. Meryam - mistrzyni gifów. Dodatkowo bardzo komunikatywna i chętna do pracy. Mroczny Pan Skromności -jego Skromność jest powalająca ![]() Rudzielec - jest świetną pisarką i tworzy cudnych simów. Kubuss - nie boi się wyrażać swojego zdania. Kędziorek - czyta moje OJSG xD Bardzo miła. Liv - niezwykle pomocna, pisze świetne fotostory. Gingers - można z nim pogadać, jest bardzo pomocny. Libby - Lubi TVD, świetnie się z nią pisze, zaszczepiła we mnie miłość do Ronona i Shepparda ![]() Perplexite - tworzy świetne avatary. Diana - lubi CSI i wydaje się fajna ![]() @down: najmocniej przepraszam ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 03.07.2013 - 20:39 |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
@up: a napisać o mnie to nie łaska?
![]() EDIT: Nie szkodzi ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Diana : 03.07.2013 - 20:42 |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Motyka – umie matmę :> To się ceni! Lubie – emotikonki są jego mocną stroną :3 Charionette - NAJLEPSZA NACZELNA NA ŚWIECIE!!! Malin - PRAWDZIWY forumowy mędrzec ![]() Apocalypsa – jest rozmowna ![]() Maqryll – odważny user ![]() Meryam – świetna redaktorka, uświadomiła mnie, że na necie jest TYLE gifów xD Mroczny Pan Skromności - bardzo mrocznie sympatyczny ]:-> Rudzielec - oryginalna - w pozytywnym tego słowa znaczeniu! - osóbka :> Kubuss – jego posty miażdżą, uwielbiałam jego domki w ts2 ![]() Kędziorek - kojarzę ją, niestety, tylko z jednego posta, ale urzekła mnie w nim mądrością i obiektywizmem Diana – miła i bezpośrednia ![]() Liv – można się z nią dogadać i wbrew pozorom jest sympatyczną i wesołą osóbką :> Gingers – nie mógł mi się trafić lepszy partner do tego zadania ^^ Gdyby nie to, że miał dzisiaj za mało czasu, nasza praca byłaby jeszcze bardziej megaśna :> Lubię z nim gadać! Libby - moja stała komentatorka ![]() ![]() Perplexite – coraz bardziej daje się lubić ^^ Ma świetnego ava ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 03.07.2013 - 20:58 |
![]() |
![]() |
#26 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Liv i Gingers wygraliście internet!
To jest świetne! ^___^ ps. chciałabym mieć taką koszulkę! :3 siebie zgadłam, ale aparat mi się nie podoba ![]() cicho! ![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 03.07.2013 - 20:58 |
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]() Cytat:
![]() Liv, wasz komiks genialny ![]() Ostatni obrazek super ![]()
![]() |
#28 |
Reputacja: 12
|
![]()
Kurcze, ale tu ruch
![]() strasznie teraz żałuje, ze nie biorę w tym udziału, zresztą Meryam dobrze mnie podsmuwała ![]()
![]() |
#29 |
Reputacja: 11
|
![]()
Też żałuję, że nie biorę w tym udziału ;p
Liv & Gingers - GENIALNE! :3 serio, też chcę taką koszulkę!
#30 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Bjork pisze posta z werdyktem
![]()
|
|