![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na SIMS TRUE LIFE są też 2 pozostałe zdjęcia - http://www.simowie.info/News:3_zdjec...uture_18.07.13
Czy zauważyliście , że na 2 pierwszych simka jest przed jakimś domem (w nocy lub wieczorem) a na 3 zdjęciu jest pod świecącym budynkiem w dzień - biała ścieżka , inne drzewka ![]() Ja się jeszcze głęboko zastanowię , czy mieć w rękach owy dodatek. Poczekam , zobaczę. 23 lipca odbędzie się czat z producentami o dodatku , a więc zobaczę jak to będzie wyglądać , czy na pewno będzie jakieś nowe otoczenie w "przyszłości" ![]() Ostatnio edytowane przez Poskacper : 19.07.2013 - 21:38 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
|
![]()
czy cały dodatek ma się opierać na portalu który przenosi nas w przyszłosc? bezsens
![]() |
#23 |
|
![]()
Octavessens, faktycznie bezsens. Kupię to, bo jakże miałabym nie kupić ostatniego dodatku, ale nie będę korzystała z tych podróży w czasie. To ja nie jeżdżę Simami na wakacje ani na studia, a miałabym... wysyłać ich w przyszłość. Ja jednak zawsze jestem skłonna przygarnąć do Simsów nowe mebelki, sprzęty, ubranka i fryzy, choć te ostatnie, niespecjalnie twórcom wychodzą...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]()
A mi się to wszystko bardzo podoba, czekam z niecierpliwością i nie płaczę na zapas, że to będzie tragedia, bo właściwie to jeszcze nie wiadomo jakie możliwości da nam ten dodatek, przecież będziemy widzieć co się będzie dziać w tej przyszłości/przeszłości, więc według mnie to może być całkiem ciekawe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Już na początku jak przeczytałam, że ma być taki dodatek to pachniało mi brakiem pomysłów, ale jak zobaczyłam zdjęcia, to naprawdę wątpię, czy to będzie fajne :/
Po co simy mają podróżować w czasie? No dobra, może znajdą się tu jakieś fajne opcje, ale mogli to dać od razu w NZTŚ, bo idealnie by pasowało. Interesuje mnie tylko, na czym będą polegać te podróże w przyszłość. A tak właściwie to przecież są simsy, i to powinien być symulator życia, a coraz mniej życie przypomina przez te wszystkie magiczne dodatki... Rozumiem, takie rzeczy jak np. drzewko pieniężne w TS2, które nie są prawdziwe to mogą być, bo to sprawia, że gra jest mniej monotonna, no ale to co zapodali w NZTŚ i to co będzie w tym nowym dodatku to lekka przesada. Na pewno bym tego nie kupiła.
![]() |
#26 |
|
![]()
Ale simsy od początku nie były symulatorem życia! Nawet jeżeli ma się np. same sims 3 podstawkę to i tak ma się nagrody szczęścia życiowego ,itp., a to nie jest normalne. Mnie też podoba się pomysł i to , ze będzie widać co simy będą robić , nie tak jak "wehikuł czasu" z kariery
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]()
Simsy nigdy nie były symulatorem życia (gram od dnia premiery jedynki, mam wszystkie dodatki i akcesoria z jedynki, dwójki i trójki, to wiem co mówię),zresztą nie ma co się oszukiwać, to byłoby na dłuższą metę mega nudne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Reputacja: 11
|
![]()
dodatek wydaje się bardzo ciekawy i ja lubię te wszystkie nadnaturalne rzeczy w 3 dzięki temu gra nie jest taka nudna.
![]() |
#29 |
|
![]()
A ja powiem inaczej- Simsy są symulatorem życia, ale nie LUDZKIEGO a SIMOWEGO
![]() W SIMOWYM świecie istnieje magia, zjawiska nadprzyrodzone, możliwe jest podróżowanie w czasie i przywołanie magicznego dżina. ![]()
![]() |
#30 |
|
![]()
Zgadzam się z przedmówcą. Ta gra nigdy nie będzie w pełni realistyczna bo zawsze coś będzie zakłócało np. magia, teleportacja, dżiny, podróże w czasie.. te elementy dodają grze odświeżenia i przypuszczenia tego do jakiego poziomu świat będzie unowocześniony za kilka lat i na pewno to twórcy chcą pokazać tym dodatkiem. Jak oni wyobrażają sobie życie za kilkadziesiąt lat.
Na Facebooku przed chwilką wyczytałam, że nowy świat w tym dodatku będzie się nazywał "Arcadia Landing"! Ostatnio edytowane przez Tenebris : 23.07.2013 - 21:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|