|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Powiem Ci, że śliczne zdjęcia robisz. Historia nawet fajna, ale niezbyt oryginalna
. Bedę czytać dalej, zobaczymy jak rozwiniesz losy rodzinki. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Nie jest oryginalna, bo to nie fotostory
. W tym momencie staram się głównie jarać tym, że mam możliwość grania. Inna sprawa, że aktualnie mam tylko podstawę i Po Zmroku (przy czym ciągłe łażenie po klubach mnie nie kręci, zwłaszcza że mam jakiegoś buga i nie mogę zamówić drinka ) - jak już ogarnę inne dodatki (mam nadzieję, że szybko, bardzo szybko), to zacznę się nimi bawić i próbować wszystkiego, co możliwe. Wtedy zobaczymy
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
A dla mnie jest ok - w końcu to dział OJSG, a nie FS.
Po wielu przeżyciach, zdradach itp przyszedł czas na sielankę ![]() Ale chyba kompletnie zapomniałaś o pasji rudej. No i co z jej zespołem? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
A dlaczego te zdjęcia takie małe? Da się coś z tym zrobić?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Przepraszam, że dopiero teraz - w końcu się zebrałam i użyłam tinypic zamiast imageshack. Zdjęcia są!
Jest ktoś chętny, żeby się wypowiedzieć? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Ciekawa rodzinka.
![]() April, Rosalie, Matthew, Conrad... właściwie wszyscy są bardzooo ładni. I spoko, że dzielą się obowiązkami, a nie: "ty gotujesz, bo jesteś kobietą i powinnaś" ![]() Czekam an kolejną część.
|
|
|
#7 |
|
Moderator
Reputacja: 49
|
Dopiero niedawno nadrobiłam posty w tym temacie. Robisz świetne zdjęcia! *w* Rodzinka też bardzo fajna, April jako nastolatka jest ładna. Z resztą Rosalie też mi się podoba, ma piękne włosy.
![]() Czekam na dalsze losy Hammingów.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Dzięki za opinię
. Może ktoś jeszcze?Fryzura Ros, jak zresztą wszystkie inne, jest z thesimsresource. A tymczasem dwa screnny - braci Wilson, Keith'a i Eric'a. Właśnie zaczęłam nimi grać i jestem cholernie dumna! [IMG]http://i39.************/xn52yv.jpg[/IMG] [IMG]http://i42.************/21c5t0l.jpg[/IMG] |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
April po dorośnięciu była przecudna! Moim zdaniem nie potrzebowała żadnej przemiany
![]() A wydawało by się, że Matthew to będzie stronił od domowych obowiązków Podziwiam go ![]() Zdecydowanie już na samym początku powinni przenieść się do większego domu Mam nadzieję, że nie porzucisz obecnej rodzinki dla tej nowo zaprezentowanej. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Rodzinka Nowaków wydaje się fajna, ale na razie wolę poczytać o losach Rosalie
|
|