![]() |
#21 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Uwielbiam Gośkę i jej teksty
![]() Wkradło Ci się parę błędów i chyba byłaś głodna tak jak photobucket, bo parę rzeczy pozjadałaś, ale to nieważne przy takim fajnym odcinku ![]() Świetne fotki a już szczególnie ta, którą mieliśmy pominąć ![]() Ciężko będzie wyswatać Michała, oj ciężko. Nie dziwię się, że Gośka się załamała... Jednak z drugiej strony może te swaty nie wyszły nie dlatego, że Michał nie umiał się za to zabrać... Może po prostu Kryśka nie była w jego typie? Tak, tak, próbujmy go bronić xD. A właśnie... Gośka sądziła, że Michu sypia nago a tak bezceremonialnie ściągnęła z niego kołdrę? Czyżby po cichu w głębi duszy na coś jednak liczyła ![]() Nie zabij mnie za ten komentarz xD. A Marian... jak to Marian... Przynajmniej wiadomo jak go wykurzyć z kwiaciarni. Zazdrośnik jeden ![]() Z niecierpliwością czekam na dalszy ciąg ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 29.05.2014 - 22:35 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | ||
Reputacja: 10
|
![]()
Kurde, myślałam, że w tym drastycznym linku będzie Marian na kiblu i się zawiodłam nooo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Skoro Michał tak ukrywa swoją profesję a jednocześnie interesuje się polityką, to może jest zawodowym zabójcą i w służbie społeczeństwu morduje posłów? ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
|
![]()
Cześć i czołem
![]() Zdecydowanie opowiadam się za Michałem w kwestii spania, ja też nie lubię jak mnie ktoś budzi ![]() A co ta Gosia tak z niego tą kołderkę ściąga i jeszcze zdziwiona że w pidżamie śpi, pewnie chciała sobie popatrzeć spryciara ![]() ![]() ![]() ![]() Biedny Marian… szkoda mi go, biedaczek sobie pomyślał że straci pracę i gdzie by chodził do kibelka ![]() ![]() No i nadal się nic nie dowiedzieliśmy na temat pracy Michała, jestem niepocieszona ![]() ![]()
![]() |
#24 | ||||||||||||||||||
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Joł ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję bardzo za komentarze ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
"Drastyczne zdjęcie" było wspaniałe. XDD
Kryśka na pewno jeszcze się pojawi, więc czekam cierpliwie. ![]() ![]()
![]() |
#26 | ||
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|