![]() |
#22 |
Reputacja: 19
|
![]()
Daloby rade przesunac termin oddawania prac do przyszlej Niedzieli?
@down, dziekowac! ![]()
Ostatnio edytowane przez Malfurion : 19.07.2014 - 22:33 |
![]() |
![]() |
#23 |
Reputacja: 25
|
![]()
Troszkę długo, ale dobra
![]() Termin oddawania prac przedłużam do niedzieli (27 lipca) do 12:00. INFORMACJA. W związku z rezygnacją FresH'a do kolejnego etapu konkursu przejdzie nadal 8 osób, ale odpadnie tylko jedna, ponieważ pozostało Was 9 ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]()
INFORMACJA.
LepkiePaluszki23 zrezygnował z brania udziału w konkursie. Uczestników pozostało 8. Tyle też osób może przejść do drugiego etapu. Z jurorkami postanowiliśmy, że przejdą wszyscy, ale prace i tak zostaną ocenione (uczestnicy więc otrzymają w tym etapie ocenę x/10 od każdej z jurorek, co daje łącznie x/30). W kolejnym etapie również każda jurorka oceni wszystkie prace w skali x/10, łącznie da to x/30. Następnie punkty zostaną zsumowane i każdy uczestnik otrzyma ocenę łączna za Etap I oraz II - x/60. Odpadną dwie osoby, które będą mieć najmniej punktów (czyli u których x będzie najmniejszy). W drugim etapie będzie więc 8 osób (wszyscy, którzy oddadzą pracę w I Etapie), natomiast do III Etapu przejdzie 6 osób - tak, jak założyłem na początku. Mam nadzieję, że w miarę zrozumiale to wyjaśniłem. Dodam jeszcze, że od Etapu II w regulaminie pojawi się dopisek o karach za nieuzasadnione rezygnacje. Rozumiem, że ktoś może nagle nie mieć czasu, bo coś się stało, ale "strzelanie fochów na konkurs" i rezygnacje bez wyraźnego powodu naprawdę utrudniają mi organizację. Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 25.07.2014 - 13:13 |
![]() |
![]() |
#25 |
Reputacja: 14
|
![]()
Pinky, mam ogromną prośbę - przedłużyłbyś czas oddawania prac do powiedzmy 22:00? Gdyby nie to, że gra mi nawala już dawno oddałabym pracę, a tak to już chyba 10 raz muszę urządzać od początku :< Byłabym bardzo wdzięczna
![]()
#26 |
|
![]()
Okej, przedłużam do 23:59
![]() *** INFORMACJA. Dżin zrezygnował z konkursu, natomiast Kenny McCormick nie oddał pracy w tym etapie. W związku z tym pozostało jedynie 6 uczestników, a tyle powinno przejść do Etapu III. Myślę, że takie rozwiązanie będzie najlepsze: 1. Etap III nie odbędzie się i zaraz po Etapie II zorganizowany zostanie półfinał. 2. W półfinale brać udział będzie 4 uczestników, w finale natomiast 2. 3. Do Etapu II przejdą wszyscy uczestnicy Etapu I, którzy oddali pracę konkursową, z oceną łączną od jurorek x/30 punktów. 4. W Etapie II znowu otrzymają ocenę x/30 punktów oraz zsumowane zostaną te dwie punktacje, co da x/60 punktów dla każdego z uczestników. 5. Do półfinału przejdą 4 osoby z największą ilością punktów (wobec tego z największym x), odpadną więc 2 osoby, u których ten x będzie najmniejszą liczbą. 6. W półfinale oraz finale głosują użytkownicy forum w ankiecie (tak, jak to miało miejsce w Eliminacjach). 7. Od Etapu II rezygnacje bez konkretnego i sensownego powodu będą karane, więcej napiszę o tym na dniach. Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 27.07.2014 - 23:14 |
![]() |
![]() |
#27 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
z konkursu multiwersjowego (?) zrobił się konkurs TS3 XD
|
![]() |
![]() |
#28 |
Reputacja: 10
|
![]()
Szczerze to się nie dziwię, krajobrazy w TS3 są nieporywnówalnie ładniejsze od tych z TS2... Myślę, że w tym etapie mało który ogród z drugiej odsłony mógłby się obronić.
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]()
Czy dziś nie mija 5 dzień od oddania naszych prac, o której możemy spodziewać się wyników?
#30 |
|
![]()
Dołączam się do pytania.
Albo może, w ogóle, przerwać tą edycję jak jest tyle utrudnień, a rozpocząć od nowa jesienią. Wtedy nikt nie będzie raczej wyjeżdżał i nie będzie rezygnacji, i innych utrudnień.
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|