![]() |
#291 | ||
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
|
![]() |
#292 |
Guest
|
![]()
Allia, z łaski swojej nie rób ze mnie idiotki. Wiem co jest na pudełku napisane bo ja umiem czytać ale zdaje się, że niektórzy użytkownicy(zwłaszcza nowi)nie potrafią i myślą "nazwa Forum The Sims, więc forum o simach" i dla nich sam dział o nazwie "The Sims" jak widać nie znaczy nic specjalnego: dział o simach. Nie ma napisane czy o dwójce czy poprzedniej części. Pomijam fakt, że wtedy nawet łaskawie nie zobaczą czy jest dział do The Sims 2 =]. Zawsze dział można nazwać "The Sims - część pierwsza". To też aż tak razi twoje oczęta?
Potem mamy w jednym temacie 5 osób powie "TO NIE TEN DZIAAAAŁ" bo przecież posty w "Problemy z grą" są naliczane. A administracja zrobiła już wieeele rzeczy przeciwko nabijaniu postów. Zawsze można zrobić jeszcze trochę. Ostatnio edytowane przez Raven : 05.01.2008 - 16:18 |
![]() |
#293 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() no ale nvm. ja tu nie rzadze. |
|
![]() |
#294 |
Reputacja: 10
|
![]()
tak, moim zdaniem konkursy graficzne nie maja sensu tutaj.
wiadomo jak bylo na sw i tutaj - bylo grono osob glosujacych i grono startujacych. ci glosujacy lizali dupy swoim wielbicielom, ktorzy wcale nie robili tak wspanialych prac, a inne "obce osoby" w danym konkursie z marnosci wybily sie do swietnosci ale i tak nikt nie glosowal bo nie znal. wazelinka i wyrobione zdanie o "miszczach grafyky" walilo po oczach. aktualnie grono miszczow sie zmniejszylo, wiec wiadomo jakie beda wyniki.
#295 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
#296 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#297 |
Guest
|
![]()
QUOTE= cytowanie : ))
|
![]() |
#298 |
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
Na to co jest w danym stylu forum z tego co się orientuję, to chyba nie mamy wpływu ;]
Proponuję w pełni po polsku styl Imagize_x ;] |
![]() |
![]() |
#299 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#300 |
Guest
|
![]()
zrobić coś z regulaminem aby nie było możliwości czegoś takiego zobacz
a co będzie jak za cztery miesiące będę chciała sobie zdjąć swój tytuł naukowy będą dwie Naomi? a jakby się teraz ktoś zarejestrował jako RocketQueen lub jako Camerandios lub jako jo.Uno kurde nie wiem co mam myśleć zrobicie jak chcecie ale to jest troszkę nie fer, jestem charakterystyczna, ale w taki głupkowaty sposób, że aż mi szkoda tego kogoś, że chce być ze mną mylony xP Słyszysz Ty fałszywa Naomi, jesteś jak rozgotowane ziemniaczane piure sama/sam żeś down |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|