![]() |
#292 |
Guest
|
![]()
Moim simom rodzą się częściej dziewczynki, ale mi to nie przeszkadza
![]() EDIT: Jedynym nie zawodnym BEZ KODÓW, bo tak właśnie gram ![]() Ostatnio edytowane przez Stokrotka : 02.11.2007 - 20:03 |
![]() |
![]() |
#293 |
Guest
|
![]()
Ja mam kod na bliżniaki Jak simka jest w ciąży to wpisujesz Twinzr2cute
( nie czytam wszystkiego tylko ostatnie odpowiedzi , więc jeśli ktoś juz podał taki kod to sorrki ) |
![]() |
![]() |
#294 |
Guest
|
![]()
A co zrobić zeby mieć bliźniakczki ?
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Guest
|
![]()
lusia- gdy twoja simka jest w ciąży otwierasz konsolę kodów shift + ctrl + c i wpisujesz forcetwins. Grasz nią, aż do momentu gdy zaczną jej się skurcze, tuż przed filmikiem. Wtedy zapisujesz grę. Czekasz, aż simka urodzi bliźniaków/ bliźniaczki. Jeśli płeć Ci odpowiada grasz dalej, jeśli nie- wychodzisz do otoczenia i wchodzisz w rodzinkę jeszcze raz. Za którymś razem na pewno uda jej się urodzić bliźniaczki
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Guest
|
![]()
Ja mam taki sposób na bliźniaki i myślę że sprawdzi się na 99%!!! Poprostu wasza simka musi starać się o dziecko ze swoim mężem czy z kim tam chcecie i jeszcze zanim zajdzie w ciąże (bo po staraniu się o dziecko chyba w ciągu dnia jej brzuch rośnie) to trzeba postarać się o dziecko z innym simem i wtedy program ma problem bo które wybrać DNA że tak powiem, no i rodzą się bliźniaki. Można też spróbować dwa razy pod rząd starać się o dziecko z tym samym simem ale to już jest wątpliwe.
|
![]() |
![]() |
#297 | |
Guest
|
![]() Cytat:
ee... ale bzdury... |
|
![]() |
![]() |
#298 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Guest
|
![]()
Większość tych "sposobów" to bzdury.
A wiecie, że jak moi Simowie się starają o dziecko, a ja splunę przez lewe ramię to jest chłopiec, a przez prawe to dziewczynka? A jak splunę dwa razy to są bliźniaki. ![]() Sernik na pewno działa(ba, ten sposób podaje EA po zarejestrowaniu gry), kody oczywiście też. Reszta to jak dla mnie ściemnianie. ^^ |
![]() |
![]() |
#300 |
Guest
|
![]()
A po co wam bliźniaki ?
Większe utrapienie tylko ![]() A ja mam czasami bliźniaki i wole nie wiedzieć co bedzie :pp A wiem że będą bliźniaki jak jest podwójna muzyczka po bara bara |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |