![]() |
#291 |
Reputacja: 11
|
![]()
od niedawna stale otrzymuje jakies telefony od znajomych-nieznajomych, czyli tych, gdzie pasek znajomosci jest na 0 albo troche wiecej -.- przyjaciele za to w ogole nie dzwonia. jak chce pocwiczyc jakas umiejetnosc, to co chwile trzeba przerywac, bo dzwoni jakis dziadek z klubu hobby, albo ten znajomy.
no i te cale hobby. 'x traci entuznjazm wobec hobby'. 'x moze podawac tace z serami'. 'czy x chce prenumerowac magazyn o hobby?', 'witaj x, pracuj tak dalej a otrzymasz karte wstepu!'. czegokolwiek nie zrobie, zaraz te durne komunikaty -.- |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#292 |
Guest
|
![]()
Rachunki - Grr.. Zmory życiowe . =.= Ciągle zapominam o tych przeklętych rachunkach i przychodzi Stefcio - Komornik . =.=
|
![]() |
![]() |
#293 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja nie lubię spełniać ich aspiracji, a jak tego nie zrobię to przychodzi ten taki psycholog czy jak mu tam i trzeba czekać zanim pójdzie.I jeszcze nie nawidzę spłacać rachunków.
Cytat:
EDIT: Drugi raz scalam Twoje posty... Masz szczęście, że są z 2010r., ale na przyszłość pamiętaj o opcji edytowania. - Helena Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 24.01.2012 - 17:33 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
|
![]()
Ja nie cierpię jak mój sim był mały i miał kumpla potem dorosnął i ten bachor ciągle dzwonił "może nasza przyjaźń była dla ciebie ciężarem... itd. itp.
PS.Olik605 jest opcja edytuj...
![]() |
![]() |
#295 |
|
![]()
Ja nie lubię sprzątać butelek . Jak moje simy maja dziecko to te butelki doprowadzają mnie do szału, bo nic nie robią tylko sprzątają te butelki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
|
![]()
Ja nieznosze kiedy moja simka raz była bardzo głodna i zamiast jeść to przestawała jeść i wrzeszczała mi, że jest głodna(?!)
Albo jak mam jakieś małe dziecko to każe simowi włożyć to dziecko do fotelika tego do jedzenia i zanim każe dać temu bąblowi jeść to sim mi już go bierze na ręce i gdzieś go zabiera np. kąpać... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Guest
|
![]()
nie lubie rachunków
|
![]() |
![]() |
#298 |
|
![]()
Nie lubię sprzątać, płacić rachunków i wychowywać dzieci >.<
![]() |
![]() |
#299 |
|
![]()
nie cierpię zajmować się niemowlakiem. no i też odrabiać lekcji, bo trzeba czekać długo, aż to napiszą (dlatego ja cały czas przyśpieszam grę).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Guest
|
![]()
Nienawidzę opiekować się dzieckiem, robić ogrodów (bo zawsze prymitywnie wychodzą
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|