Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.01.2009, 21:26   #291
Swampfire
Guest

Domyślnie Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir

JulitA to niemożliwie bo jeśli usuniesz kogoś kodem move objects to on wruci jeśli jeszcze raz uruchomisz grę.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.01.2009, 11:26   #292
simunia

Reputacja: 10

ja wczoraj gralam w dziwnowie i moja simka poznala ta belle i sie zaprzyjaznily i mozemi sie ja uda dac do milo do montiera
simunia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.01.2009, 12:02   #293
Luthiee

Simuniu, to nie jest prawdziwa Bella. Prawdziwa jest w Miłowie i idzie ją przywrócić za pomocą kodów. Zerknij parę stron wcześniej.
stare 26.01.2009, 23:05   #294
claudia_o
Guest

hmm.. a ja mam problem z tą Bellą.
Przywróciłam ją boolproopem, ale po jakimś czasie (nawet nie minął jeden dzień) zniknęła i pojawił się napis: Bella zmarła na innej parceli i powróci na miejsce swojej śmierci jako duch.
Już myślałam że udało mi się ją przywrócić, a tu coś takiego... ;(
Ma ktoś może jakiś pomysł, żeby ona jednak pozostała u Ćwirów?

Z góry dziękuję
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.02.2009, 01:14   #295
Aya de Chat
Guest

http://modthesims2.com/download.php?t=316228 D Aż mam ochotę sobie przetłumaczyc tą karierę
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.02.2009, 15:42   #296
ultraviolence

Cytat:
Napisał Aya de Chat Zobacz post
http://modthesims2.com/download.php?t=316228 D Aż mam ochotę sobie przetłumaczyc tą karierę
A co tu do tłumaczenia? Generalnie chodzi o to, że jest to kariera detektywa, rozwiązującego zagadkę zaginionej Belli Ćwir. Swoją drogą ciekawe, że teraz mogą się za nią zabrać simy, a nie jak do tej pory - sami gracze Z tymi węszącymi simami to rzecz jasna przenośnia, bo w końcu i tak wszystko zależy od samego rozgrywającego... Ale pomysł na karierę dosyć ciekawy
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.02.2009, 19:18   #297
AmiMila
Guest

Cytat:
Napisał Vivatte Zobacz post

Teraz do Dziwnowa. Można tam wyczytać z opisu, że na niebie pojawia się Bella Ćwir. A zatem, zagadka może być rozwiązana. Tylko że z drzewa genealogicznego Mortimera można wyczytać, że Bella nadal żyje. Co o tym myślicie? Jakie są wasze teorie na ten temat? Osobiście odnoszę wrażenie, że skoro na zdjęciu na którym Bella patrzy przez teleskop Don ją zapraszał, żeby przez niego spojrzała, to musiał to jakoś "uknuć" z Diną Kaliente, żeby to ona wyszła za Mortimera Ćwira i przy okazji namówiła Ninę, żeby ożeniła się z Donem.

A wy co sądzicie?
Jeżeli chodzi o Belle z Miłowa to ona już została stworzona przez twórców Simsów (ale nie jest to ta Bella z Miłowa)

(Bellę można odzyskać przez jakiś kod, ale nie pamiętam)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.02.2009, 11:53   #298
sirr
Guest

ja wiem tyle :
Bella i Mortimer to szczęśliwe małżeństwo , Kasandra jest zaręczona z donem ale Don czuł coś więcej do belli i urzucił się do niej do łóżka , bella prosiła by więcej tak nie robił
Don poprosił swojego kolege kosmite żeby porwał belle a potem ją spowrotem wyrzucił
Więc bella ok. 19 .00 patrzała przez teleskop i przylecieli kosmici i ją porwali niestety UFO się zepsuło i Bella została na UfO potem ludzie z maxis'a usunęli ją z paska Ćwirów i ona nadal jest w kosmosie. Ta z dziwnowa to jej rzałosny klon który w ogóle nie jest do niej podobny tylko ma te same włosy i ubranie wejdzicie w google grafike wpiszcie Bella Ćwir i tam będzie takie zdjęcie z porównaniem , a ta Bella z Dziwnowa sama kiedyś do mnie przyszła gdy wprowadziłam rodzinke poznałam ją z kimś tam a potem... wybiegła nie wiadomo z czego. a żeby odzyskań Belle z Miłowa to tak
wejdźcie do miłowa wpiszczie boolProp'a spawn ... tombstone l of d czy coś takiego pojawi się nagrobek potem wciśnijcie takie coś co ma na końcu family ( tylko nie add to family ) pojawią się imionaposzukajcie belli kliknijcie na to i obok nagrobka pojawi się PRAWDZIWA BELLA która będzie miała powiązania z Ćwirami ale nie będzie znała Mortimera i Kasandry i Aleksandra bo Maxis wymazał jej pamięć
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.02.2009, 14:00   #299
menowa
Guest

no to w końcu o co chodzi z tą Bellą którą rzekomo można spotkać w parku w Miłowie?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.02.2009, 17:07   #300
Łezka

Reputacja: 17

Ależ skąd Menowa autentycznej Belli nie spotkasz nigdzie, bo ta z Dziwnowa to wierna, lecz niedokładna jej kopia, a jak krążą pogłoski Kasia Langerak jest Bellą - większej bzdury dawno nie słyszałem. Autentyczną Bellę możesz przywrócić tylko za pomocą kodu podanego powyżej.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania