![]() |
#292 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja wczoraj gralam w dziwnowie i moja simka poznala ta belle i sie zaprzyjaznily i mozemi sie ja uda dac do milo do montiera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
|
![]()
Simuniu, to nie jest prawdziwa Bella. Prawdziwa jest w Miłowie i idzie ją przywrócić za pomocą kodów. Zerknij parę stron wcześniej.
![]()
![]() |
#294 |
Guest
|
![]()
hmm.. a ja mam problem z tą Bellą.
Przywróciłam ją boolproopem, ale po jakimś czasie (nawet nie minął jeden dzień) zniknęła i pojawił się napis: Bella zmarła na innej parceli i powróci na miejsce swojej śmierci jako duch. Już myślałam że udało mi się ją przywrócić, a tu coś takiego... ;( Ma ktoś może jakiś pomysł, żeby ona jednak pozostała u Ćwirów? Z góry dziękuję ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Guest
|
![]() Cytat:
(Bellę można odzyskać przez jakiś kod, ale nie pamiętam) |
|
![]() |
![]() |
#298 |
Guest
|
![]()
ja wiem tyle :
Bella i Mortimer to szczęśliwe małżeństwo , Kasandra jest zaręczona z donem ale Don czuł coś więcej do belli i urzucił się do niej do łóżka , bella prosiła by więcej tak nie robił Don poprosił swojego kolege kosmite żeby porwał belle a potem ją spowrotem wyrzucił Więc bella ok. 19 .00 patrzała przez teleskop i przylecieli kosmici i ją porwali niestety UFO się zepsuło i Bella została na UfO potem ludzie z maxis'a usunęli ją z paska Ćwirów i ona nadal jest w kosmosie. Ta z dziwnowa to jej rzałosny klon który w ogóle nie jest do niej podobny tylko ma te same włosy i ubranie wejdzicie w google grafike wpiszcie Bella Ćwir i tam będzie takie zdjęcie z porównaniem , a ta Bella z Dziwnowa sama kiedyś do mnie przyszła gdy wprowadziłam rodzinke poznałam ją z kimś tam a potem... wybiegła nie wiadomo z czego. a żeby odzyskań Belle z Miłowa to tak wejdźcie do miłowa wpiszczie boolProp'a spawn ... tombstone l of d czy coś takiego pojawi się nagrobek potem wciśnijcie takie coś co ma na końcu family ( tylko nie add to family ) pojawią się imionaposzukajcie belli kliknijcie na to i obok nagrobka pojawi się PRAWDZIWA BELLA która będzie miała powiązania z Ćwirami ale nie będzie znała Mortimera i Kasandry i Aleksandra bo Maxis wymazał jej pamięć |
![]() |
![]() |
#299 |
Guest
|
![]()
no to w końcu o co chodzi z tą Bellą którą rzekomo można spotkać w parku w Miłowie?
|
![]() |
![]() |
#300 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ależ skąd Menowa autentycznej Belli nie spotkasz nigdzie, bo ta z Dziwnowa to wierna, lecz niedokładna jej kopia, a jak krążą pogłoski Kasia Langerak jest Bellą - większej bzdury dawno nie słyszałem. Autentyczną Bellę możesz przywrócić tylko za pomocą kodu podanego powyżej.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|