![]() |
#292 |
Guest
|
![]()
Sim jest bardzo przystojny, męski, ogółem wszystko mi się w nim podoba.
10/10 |
![]() |
#293 |
Guest
|
![]()
Świetny sim. Jedynie ta fryzura... jak patrze z boku to nie bardzo mi się podoba, ale nawet do niego pasuje. Fajny.
|
![]() |
#294 |
Guest
|
![]()
Fedora - dwa zdjęcia, dwie charakteryzacja i jakby dwie simki
![]() ![]() Jade - zawsze sie rozplywam widąc Twoje czarnoskóre simki. Podziwiam talent w ich tworzeniu, doskonałe proporcje charakterystyczne dla tego typu urody. Takie Simki u Ciebie nie tylko mają ciemną skórę, one naprawdę są Murzynkami. Jeśli chodzi konkretnie o ta simkę to ma przepiękne, pełne pasji spojrzenie podkreślone przez brwi. Świetne kolczyki ![]() Bastian - z oczu i podbródka przypomina mi trochę Patricka Swayze ![]() Zdecydowane, mocne spojrzenie, ladne rysy twarzy. Przystojniak z niego ![]() |
![]() |
#295 |
Reputacja: 10
|
![]()
fajni ludzie. Co do facetów to troszke mi nie podchodzą ale ujdą w tłumie
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
|
![]()
Jeżeli Bastian prezentuje się tak fantastycznie w grze, jak na tych zdjęciach, to prosiłabym o danie go do działu Download. Według mnie jest idealny
![]() EDIT: Fedora niezbyt mi się podoba... Wydaje mi się że ma za wąski nos do całej reszty. Natomiast Jade... ta simka wygląda jak żywa! Wydaje mi się, że jest jedną z Twoich najlepszych prac ![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 04.05.2009 - 19:38 |
![]() |
![]() |
#297 |
|
![]()
A mnie razi ten podbródek
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Guest
|
![]()
Nie było mnie miesiąc więc od początku:
Maja - bardzo mi się podoba, wszystko świetnie zgrane. Taka naturalna. Roxana - twarz ma piękną, ale moim zdaniem spaprałaś tymi włosami. I całym różem ![]() Fedora - nie pasują jej brwi, za ciemne i maja dziwny kształt. Wygląda jakby miała taki minimalny zez O_o To dlatego, że ma oczy umieszczone za blisko siebie. Jade - jest idealna! O_O Również proszę o skin ![]() A i jeszcze Bastian - ładny, ale mnie nie powalił. |
![]() |
#299 |
Reputacja: 11
|
![]()
kago-to-ja, Upadła Dusza, Callineck, mOrela, helena, Invidia Semper, Irys - bardzo dziękuję :*
Irys oto składy Roksany i Jade, może znajdziesz to czego szukasz ![]() ![]() I nowa simka, taka sobie, Domenica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#300 |
Guest
|
![]()
Dziękuję figo, tego szukałam
![]() Domenica - jest prześliczna, jednak moim zdaniem włosy niezbyt pasują. I zauważyłam coś jeszcze - przypatrz się powiekom. To chyba wina cienia lub eyelinera. No, chyba, że efekt był zamierzony ![]() Ostatnio edytowane przez Holly : 16.05.2009 - 14:17 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|