![]() |
#291 |
Guest
|
![]()
kolejna simka, taka troche meska miala byc : D
wybaczcie za malo ambitna prezentacje. [IMG]http://i53.************/xmo3g4.png[/IMG] [IMG]http://i54.************/2nbft5l.png[/IMG] [IMG]http://i56.************/255qo8l.png[/IMG] [IMG]http://i54.************/1h6v6s.png[/IMG] |
|
![]() |
#292 |
Reputacja: 10
|
![]()
Śliczna simka i przez chwilkę myślałam, że to chłopak w ogóle jest. Najbardziej mi się podoba fryzura, która jest taka przebojowa i chaotyczna, bardzo ładne ma brwi i śliczny błyszczyk (może wiedzieć skąd?
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@up: oryginalnie jest stąd, o ile autorka nie ma innej wersji tych szminek (alpha edited) z GOS.
Nawiasem mówiąc, sama uwielbiam je ![]() Tenziu, kocham Twoje Simy w ogóle! Za to, że są śliczne, że masz świetne dodatki z neta, za świetną obróbkę zdjęć i ciekawe prezentacje oraz za to, że każde Twoje dzieło jest jedyne w swoim rodzaju i niepowtarzalne. Ostatnia Simka podbiła moje serce, dlatego czytasz ten komentarz (jakkolwiek mogę trwać w niemym podziwie i nieźle mi to wychodzi, tak tu muszę dodać coś od siebie!). Czuję, że godzinami mogłabym się w nią wpatrywać! Nie mam żadnych zastrzeżeń, a mój podziw jest bezgraniczny :> Świetny styl, wyszła Ci taka "kobieca chłopczyca" (sukienki jednak zawsze będą należeć do atrybutów kobiecych i nikt nic na to nie poradzi ![]() ![]() 12/10 |
![]() |
![]() |
#294 |
Guest
|
![]()
ojejjjj, dziekuje ;3
tak, szminka napewno jest ta, co podala Liv. w ogole to otworzylam blog, ale narazie tam nic nie ma : ) ale bede tam wstawiac zdjecia simow, znaczy nie wiem, ale zdjecia z gry beda i bedzie mozna pobierac simow |
![]() |
#295 |
|
![]()
Pierwsze zdjęcie jest bardzo realne :D Jej piegi i fryzura <3 Tylko brwi mi sie nie podobaja, ale bardzo jej pasuja :D Sukienka jest idealna.
Ada, jest sliczna! Zakochalam sie w niej <3
#296 |
Guest
|
![]()
ma za małe oczy w porównaniu do dużego nosa i ust. piegi, fryzura, makijaż ze sobą grają chociaż piegi mimo wszystko bardziej mi się kojarzą z dziewczęcością a ona miała być chłopczycą
![]() |
![]() |
#297 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#298 |
|
![]()
1.Bezimienna
Bardzo ładne włosy ma ale mina jej nie pasuje. Wygląda mi na młodą osobę więc powinna mieć inny kolor szminki bo ta czerwień jej nie pasuje. Ubranie ma ładne. Usta i oczy ma bardzo smętne. 2.Lisa Podoba mi się jej fryzura. Nie podobają mi się jej oczy i usta. Kolor powiek i szminki mnie po porostu dobija. Wygląda jak stara baba z pięciorgiem dzieci. 3.Hanna Dzwonek Nie podoba mi się jest okropna. Czerwień ją niszczy. Wygląda jak stara babcia. 4.John/Dżon Nie podoba mi się. Kształt twarzy jest brzydki. Usta i oczy też masakryczne. A na dodatek ten blond może jak by był brunetem. 5.Laura Jest śliczną dziewczynką podoba mi się bardziej niż jej ojciec. 6.Claire Jest cudowna piękna aż brak słów. Podoba mi się strasznie ![]() 7.Dorothea Jest bardzo ładna na twarzy ale ta fryzura jakoś nie pasuje mi do niej powinna mieć dłuższe proste włosy.po zmianie fryzury trochę lepiej wygląda ale jakoś mi się nadal nie podoba. Może gdyby miała całą grzywkę zakrytą była by piękna. Makijaż ma bardzo ładny. 8.Sweet Women Jest bardzo ładna na twarzy ale oczy ma smętne i one niszczą jej piękną twarz i na dodatek te piegi na nosie są obrzydliwe. 9.Elynia Nie podobają mi się jej usta i oczy. Są jakieś smętne. Kolor skóry ma ładny ale blond jakoś mi nie pasuje do koloru jej skóry. 10.Julia Mam do niej dwa ale. Po pierwsze za jasną ma skórę a po drugie te piegi są obrzydliwe na jej nosie. Ale za to oczy i usta ma ładne chociaż mogłaś jej usta pomalować na delikatny róż ale najbardziej mi się podoba jej fryzura i kolor. 11.Carlo Rossi Ma za długą twarz pionowo. Oczy ma ładne ale usta trochę skrzywione. Kolor skóry jest ładny ale trochę ta fryzura do niego nie pasuje. 12.Clara Podoba mi się strasznie nie ma żadnych ale do niej jest śliczna i na dodatek ładniejsza od ojca. 13.Nancy Jest za blada. Ma za bardzo skrzywione usta i oczy. Fryzura mi się podoba ale do niej nie pasuje. 14.Robert Jest obrzydliwy nie podoba mi się wcale. Wygląda jak kobieta. Jak by był inny kolor w włosów to by był ładniejszy. 15.Roxanne Jest bardzo ładna ale inna fryzura ta jej nie pasuje. Oczy ma piękne i usta też. Może jest trochę smutna ale bardzo mi się podoba. 16.Vanillia Jest bardzo ładna wszystko w niej pasuje ale jest jedno ale nie podobają mi się jej piegi są straszne. 17.Psyche Jest straszna nie podoba mi się strasznie. Oczy i usta nie ładna. Podoba mi się kolor szminki i fryzura jest świetna. 18.Violet Jakoś mi się nie podoba po pierwsze oczy ma okropne po drugie kształt twarzy po trzecie usta są skrzywione ale mają bardzo ładny kolor szminki i po czwarte nie pasuje jej fryzura ale brunetką jest niezłą. 19.Ta simka w historyjce jest superowa bardzo mi się podoba jej blizna i twarz jest bardzo ładna. 20.Ten sim w kuchni jest cudowny bardzo mi się podoba jest idealny ![]() 21.Dziewczyna która gra na fortepianie czy pianinie jest nie ładna oczy ma okropna usta mogą być ale w ogóle ma jakiś okropny kształt twarzy. 22.Ta simka pośród drzew podoba mi się bez ty znamion na twarzy ale po tę jak już całe zdjęcie się załadowało tu mi się już nie podoba ponieważ ma za długą twarz pionowo ale ma bardzo ładny makijaż który jej wcale nie ratuje. 23.Ta simka co ma twoje ubranie jest świetna bardzo mi się podoba ma piękną twarz i makijaż normalnie cudo ![]() 24.Ta simka w ciemnym sweterku to porażka. Ma ohydne piegi na twarzy. W ogóle ma smętną twarz i mi się strasznie nie podoba. Podoba mi się fryzura i kolor jej ust. 25.Nina Średnio mi się podoba żona jest taka sobie po pierwsze za blada. Ale ma ładna twarz i fryzurę. W nowej fryzurze lepiej wygląda ale tak mi się nie podoba. 26.Michał Mąż Jest ohydny. Po prostu straszny. Chyba jak dobrze widzę to cały w piegach jest i to go niszczy. 27.Ta simka po tej rodzince jest okropna. Wcale mi się nie podoba. Po pierwsze jest za blada po drugie ma bardzo ładne włosy. Twarz ma trochę smętną. I te znamiona na twarzy ma ohydne. 28.Następna simka jest nawet ładna ma strasznie wielkie piersi. Nie podoba mi się to znamiono na twarzy. Ma piękną fryzurę i twarz jest też nawet piękna. AAAAAAAA a te piegi są masakryczne. 29.Następna parka jest cudowna. Strasznie mi się podobają pasują doskonale do siebie. 30.Trzy simki *Podoba mi się fryzura nawet trochę oczy i bardzo usta. Ale nie podobają mi się jej piegi. Ale jest nadzwyczaj piękna. *Druga też mi się podoba ale jej znamię jest okropne. Kształt twarzy też jest nie ładny. Podoba mi się jej fryzura jest bardzo ładna. Oczy i usta są piękne. *I trzecie simka jest średnia podoba mi się jej fryzura. Usta ma ładne i piękny kolor na nich. Nie podobają mi się jej oczy są straszne i nie podoba mi się jej kształt twarzy. Włosy są ładne i ich kolor też. 31.Simka w kapeluszu mało mi się podoba piegi są okropne. Oczy ma straszne ale usta są bardzo ładne. Twarz ma ładną ale te piegi aaaaaaaaaaaa. Fryzura nawet może być. 32.Simka która śpiewa ma nie ładne oczy ale usta ma świetne. Twarz ma jakąś małą i te włosy jakoś średnio pasują. A jej facet jest taki sobie ma ładny uśmiech ale oczy ma okropne. Jakoś bladzi są obydwoje. 33..Ta przed ostatnia simka jest obrzydliwa i jeszcze raz obrzydliwa. Po pierwsze piegi po drugie fryzura normalnie masakra. Ale szczerze trochę ci wyszło bo trochę podobna jest do faceta. 34.Ostatnia simka jest bardzo ładna. Twarz ma taką piękną a fryzura też jest ładna bardzo mi się podoba ![]() Ostatnio edytowane przez agacarter : 08.08.2011 - 06:41 |
![]() |
![]() |
#299 |
Guest
|
![]()
ej, ty jestes chora na punkcie tych piegow
![]() |
![]() |
#300 |
Reputacja: 26
|
![]()
@up - zdecydowanie jest >D u wszystkich się tego czepia. Jakieś kompleksy?
Ale, ale, nie napisałam, co sądzę o Twoich ostatnich dwóch Simkach... Ta, co miała wyjść męska, jest trochę podobna do Ady z rysów. Faktycznie, trochę chłopczyca - ale mnie to absolutnie nie przeszkadza. Ma bardzo piegowate policzki, ale to jej pasuje. Ogółem - podoba mi się. Bella, bo domyślam się, że takie jest jej imię, jest rzeczywiście ładna, a cała jej rodzina - po prostu świetna. BTW, chętnie zobaczyłabym zbliżenie twarzy Kasandry ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|