![]() |
#291 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pukami- nie nie musisz nic wymyślać ^^
Rosemarie- dzięki kochana ;* Floreline Kobieta, która dopiero na balu karnawałowym przypomniała sobie o tym, że dziesięć lat wcześniej zawarła pakt z demonem. Właśnie nadszedł czas rozliczenia... ![]() Na początku dobrze się bawiła. ![]() Zostawiła swojego partnera i przeszła do pustego pokoju. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dusza Floreline została odebrana, ale wasze nie ^^ Więc komencić ;p
![]() |
|
![]() |
#292 |
|
![]()
Jest piękna. Cudowna. Tajemnicza. Ma świetną suknię, sceneria jest świetnie dobrana. Historia bardzo ciekawa. Wniosek? Ta simka nie mieści się w skali.
1000/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Szczerze żałuję, że ja nie zawieram paktów z Twoimi simkami ![]() ![]() Moja ocena: nieskończoność/10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
|
![]()
Nomnomnom, fajna historia
![]() Taka tajemnicza. Świetna simka, potwierdzam zdanie Avis, nie mieści się w skali! nieskończoność/10.
![]() |
![]() |
#295 |
|
![]()
Avis- Dzięki ^^
Chrupek- Heh ![]() ![]() ![]() Scathach- Jejku, dzięki ^^ Ciszę się, ze się podoba. Jej wstawienie (przez szybkość mojego neta) zajęło mi około pół godziny. Do tego musiałam zmniejszyć jakość zdjęć, bo miały za duży rozmiar i nie chciały przesłać się na imageshacka. No, ale widzę, ze warto było się pomęczyć ![]() Dzięki jeszcze raz ![]()
![]() |
![]() |
#296 |
|
![]()
też mi się podoba
może nie w takim stopniu jak reszcie, ale jest ładna chociaż szczerze mówiąc mało widać na tych zdjęciach >D mogłabyś dodać jedno z casu bez maski? :3
![]() |
![]() |
#297 |
|
![]()
Maska jest genialna, jeśli pamiętasz, skąd ją masz, będę bardzo wdzięczna za linka. Za to nie podoba mi się, że włosy są takie czarne, zlewają się z otoczeniem i nawet nie widzę, jaką ma fryzurę. Ale ogólnie - piękna jest.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
|
![]()
Podoba mi się.. ma ładne oczy i (moim zdaniem) genialne usta.. Śliczna.. 10/10
P.s.: Krótko i zwięźle.. Nic nie mam przeciwko.. Tak jak ostatnio jeżeli potrzebujesz coś negatywnego, to powiedz. ^^ P.s.2: Jeżeli będzie następnym razem 10/10, możesz dać znać że potrzebujesz negatywu.. i jakby co nie będę już tego pisać.. (leń ze mnie.. ![]()
![]() |
![]() |
#300 |
Guest
|
![]()
Sima bardzo ładna i taka realistyczna. Na plus zasługuje także prezentacja. Jednym słowem nie mam zastrzeżeń
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|