|
![]() |
#1 |
Reputacja: 17
|
![]()
spróbuje tutaj, bo nie chce zakładać nowego tematu, mianowicie koleżanka ma problem z włosami CC. Z bliska wyglądają normalnie natomiast z daleka już się psują:
z bliska wyglądają tak: https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net...e7&oe=558B72BE z daleka natomiast tak: https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net...1a&oe=558C8757 dzieje się jej tak z wszystkimi pobranymi fryzurami, pomimo, że ustawienia ma wszędzie na najwyższe. W podobnym temacie wyłączenie trybu laptopa pomogło, ale jej nic nie dało. Proszę o pomoc w jej imieniu ![]()
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
hej hej mam pytanie, gram długo dosyć jedną rodziną i zależy mi na tym, żeby zebrać wszystkie obiekty kolekcjonerskie. mam jednak wrażenie, że one się w pewnym sensie wyczerpują, znaczy tam, gdzie zawsze były kopczyki po kilku zbiorach już się nie pojawiają. czy tylko ja tak mam? jest na to jakaś rada?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Nic bardziej mylnego
![]() Skałki itp. nie wyczerpują się, po prostu musisz poczekać |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ahoj,
pewnie to pytanie zostało tu już zadane z kilka razy, ale ze względu na to, iż jestem leniwa, nie chce mi się szukać... Koniecznie potrzebuję dokonać reinstalacji TS4, tylko szkoda mi tracić tego co już zdążyłam spłodzić. Stąd takie pytanko, czy jest jakiś myk, żeby wszystkie duperele typu rodzinki, domki etc. jakoś skopiować/przenieść, czy coś w ten deseń? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
To proste jak dostawanie pracy astronauty bez doświadczenia w The Sims 4
![]() Wchodzisz w Moje dokumenty następnie Electronic Arts, potem The Sims 4 i kopiujesz folder saves oraz Tray. Po reinstalacji gry po prostu wklejasz te foldery z powrotem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Ejo jak zmywarkę położyć na parceli? "Obiekt należy umieścić na dużej powierzchni" Baa tylko, że ja mam miejsca sporo wolnego...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 14
|
![]()
@up-może pod jakimś blatem czy cuś,tak jak w poprzednich częściach gry?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nie wiem, czy to nadaje się do problemów z grą, czy do pytań i odpowiedzi, ale...
http://i.imgur.com/dTbodDD.jpg (link, bo screen jest za duży ![]() Przeglądając gotowe pokoje znalazłam tę podłogę. Jest też w kilku gotowych łazienkach. Myślę: nie poznaję podłogi, coś mnie ominęło? Gdy kliknę na nią, żeby ją położyć, gra przenosi mnie do działu z podłogami, ale żadna z nich nie jest zaznaczona (tak jak dzieje się z innymi, gdy je skopiuję z gotowego pokoju). Próbowałam szukać po nazwie, ale nic nie znajduje (swoją drogą, ta wyszukiwarka w trybie budowania działa jak chce). Jakiś błąd, czy te głupie deski są ukryte? A może jestem ślepa? Nie mogę tego przeboleć, bo te panele są naprawdę ładne XD Na razie znalazłam ją w trzech kolorach: białym, beżowym i brązowym. Niestety na podłogi skrót +/- żeby zmienić ich kolor nie działa (tak jak na meblach), więc nie wiem, ile kolorów tracę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ostatnio pojawia mi się nie wpływający na rozgrywkę (lecz na moją psychikę xD) dość irytujący błąd.
Gdy wchodzę do trybu budowania, a potem wracam do trybu życia muzyczka zostaje. I sobie gra.. i gra.. i gra.. Po restarcie gry albo znika do czasu wejścia w tryb budowy, albo jest znowu od samego początku w trybie życia. Ktoś, coś? Można oszaleć od tego ![]()
![]() |
#10 |
Reputacja: 11
|
![]()
U mnie też tak było, ale po prostu wyłączyłam muzykę w ustawieniach. Swoją drogą i tak miałam jej dość, a ten błąd tylko przyspieszył moją decyzję. A przy budowaniu/w CASie słucham własnej z telefonu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|