![]() |
#292 |
Guest
|
![]()
To dało mi chęć do grania fajnie żeby urodziła się dziewczynka z brodą.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Guest
|
![]()
A mi raz simka pojechała do centrum(dorosla),napiła sie tam czegoś (jakies takie do sciagniecia,ale juz tego nie mam bo mialam formata
![]() nie wiem czemu nic mi nie pisało... a najgorsza była szkoła. :wacko: |
![]() |
![]() |
#294 |
Guest
|
![]()
Czy zdarzyło się wam żeby urodziły się bliżniaczki?? U mnie urodziły się najgorsze to ,że jedno walneło w ziemię kiedy sie urodziło!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Guest
|
![]()
Mateon u mnie tez tak było z bliźniakami... jaka mialo reakcje?? Moje nic nie zrobilo... ciekawe czemu...
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Guest
|
![]()
Ten który spadł na ziemie odrazu zasnął
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Guest
|
![]()
Bylo dwoch ojcow?? Ładnie pilnujesz te simki.... :laugh: :shifty: hehe
|
![]() |
![]() |
#298 |
Guest
|
![]()
Moja simka też teraz wżerała (mówiac brzydko) cuasteczka i urodziły się bliźniaki.
nr 1: biały, chłopiec nr 2: czarna, dziewczynka Miały białą matkę i czarnego ojca. |
![]() |
![]() |
#299 |
Guest
|
![]()
Ja ostatnio troszkę dawno grałam... Ale dziś rano postanowiłam nadrobić stracony czas... Wchodzę do swojej okolicy, wybieram rodzinkę, której ma się urodzić niemowlę i czekam...
![]() ![]() ![]() Mały cyklopek :wacko: ![]() Mam nadzieję tylko że jak podrośnie, to wszystko wróci do normy... Dam znać ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Guest
|
![]()
wroci! na pewno!
ja sama ostanio zawalu dostalam, bo mi sie takie urodzily. i ciagle sie takie rodzily a okazuje sie, ze w koncu z tego wyrastaja. blad gry czy czemus ma to sluzyc? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|