![]() |
#3022 |
Guest
|
![]()
Jak odmłodzić sima? Żeby z staruszka był dorosłym.
|
![]() |
![]() |
#3023 |
Reputacja: 17
|
![]()
Bouffe bez kodów się nie obejdzie, bo ani ambrozja, ani życiodajne owoce nie pomogą chyba jedynie boolProp... ale ja niewiele wiem na temat jego użycia w TS3.
![]()
![]() |
#3024 |
Guest
|
![]()
kiedyś gdy moja simka otrzymała okazje na omniroślinę to po wypelnieniu jej dostała 13 nasion . kiedy grałam inną rodziną to mój sim dostał tylko 3 nasiona.
Od czego zależy ilość dostawanych nasion po wypełnieniu okazji ??? [email protected] Ostatnio edytowane przez lithium : 07.07.2010 - 10:16 Powód: przenioslam z 'problemow' |
![]() |
![]() |
#3025 |
Guest
|
![]()
Jestem ciekaw czy menadżer nastrójnika może siępopsuć tak jak telewizor i czy da sięgo naprawić. Bardzo lubie to urządzenie.
|
![]() |
![]() |
#3026 |
Reputacja: 11
|
![]()
Popsuć to się raczej nie popsuje ale czasem zamiast uleczyć, to efekty odwrotne do zamierzonych. Platforma teleportacujna się potrafi popsuć, menedżer jeszcze nie, prznajmniej u mnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3027 |
Reputacja: 12
|
![]()
Gdzie znajduje się kurs pisarstwa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3028 |
Guest
|
![]()
ja mam ta opcje w biurowcu
|
![]() |
![]() |
#3029 |
Reputacja: 12
|
![]()
No właśnie mi ta opcja się tam nie pokazuje :x
Jest tylko "podejmij karierę dziennikarza" oraz "podejmij karierę przedsiębiorcy". Może od czegoś to zależy kiedy się pokazuje, a kiedy nie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3030 |
Guest
|
![]()
hmmm no nie wiem poprobuj, a moze na szkole jest opcja? sama nie wiem, rzadko korzystam z kursow, jezeli juz to sportu, wedkarstwa i logiki;p
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|