![]() |
#3071 |
Reputacja: 10
|
![]()
Miley98 - nie, nie spała, miała wszystkie potrzeby na full, nic nie miała w kolejce czynności.
shan - a mnie raz wywalili... ![]() foda-se - dzięki. Oby to nie był błąd, tylko tak jak mówi foda-se ![]()
|
![]() |
#3072 |
Guest
|
![]()
Wiecie, jak przywrócić sprawność drzewu genealogicznemu? Przestało mi działać po zainstalowaniu Wymarzonych Podróży i tak zostało do teraz. Drzew niektórych simów nie da się nawet wywołać :/
|
![]() |
![]() |
#3073 |
Guest
|
![]()
Ściągnęłam dodatki do Ts3, fryzury, ciuchy itp.
Tego typu Packages albo jak tam się to zwie. No i po tym jak załadowałam fryzury to Simsy zaczęły mi strasznie wolno chodzić. Np. Miasto ładuje się około 3 godziny, tryb tworzenia sima około godziny. No i cała reszta straaaasznie wolno się ładuje. Usunęłam wszytskie ściągane dodatki z neta z folderów Electronics Arts. Jednak po wczytaniu (strasznie długim) Simsów ona nadal są w grze. Sprawdzałam wszystkie foldery, a tam dodatków nie było !!! CO MAM ZROBIĆ ABY NIE BYŁO TYCH DODATKÓW ?!?!? Ps : Odinstalowywałam simsy już chyba z 5 razy i to nie pomaga ! |
![]() |
![]() |
#3074 |
Guest
|
![]()
Było wiele pytań na temat omnirosliny, owocu życia i ambrozii.
Aby zdobyć gotowe sadzonki nie wychodząc z domu, wystarczy w trybie życia wpisać kod : testingcheatsenabled true i następnie buydebug. Otwieramy tryb budowy i segerujemy obiekty według grupy np. elektronika. W prawym dolnym rogu pojawia się grupa "konsola błędów" wciskamy ją. Klikamy w ikonę rośliny i wybieramy sadzonke lub ziarnko, wsród nich jest i omniroslina i drzewo pieniężne. Wszystkie rośliny! Ale aby zrobić ambrozje trzeba mieć rybę śmierci. Wracamy, robimy staw. Ponownie naciskamy kosnole błędów, naciskamy ikonę ryby i wybieramy rybę śmierci. Klikamy na stawie! Umiejętność 10 wedkarstwa należy zdobyć samemu. Zlowic ustniczka, zlowic i mamy ambrozję ! W konsoli jest jeszcze dużo rożnych fajnych rzeczy pod różnymi ikonami. Znalazłem na modnesimsy.pl mod, który pozwala kupić wszystkie ryby w sklepie Ps Ryba śmierci ma zabójczą siłę nawozu! http://forum.thesims.pl/images/smilies/eek.gif Ostatnio edytowane przez janekbb99 : 17.10.2010 - 06:58 Powód: Błąd |
![]() |
![]() |
#3075 |
Guest
|
![]()
Jak można spakować sima tak aby załączona na nim dodatkie grały też u kogoś w grze a nie tylko u mnie
|
![]() |
![]() |
#3076 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3077 |
|
![]()
LolaSims - ale jej chodzi o pliki Packages a nie Sim3Pack...
![]() |
#3078 |
|
![]()
Ah, przepraszam...Mylnęło mi się
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3079 |
Reputacja: 16
|
![]()
Gdzieś na tym forum widziałem, ale teraz nie mogę znaleźć. Od czego zależy rodzaj nagrobka?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3080 |
|
![]()
Od punktów szczęścia życiowego
Im ich więcej tym nagrobek ładniejszy |
![]() |
![]() |