![]() |
#301 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Jak nie będzie tej funkcji, to spróbuj za pomoca tego kodu uszczęśliwić sima ok. 1,5 h przed wykładem. Jak sam nie pójdzie, tzn, że jest coś nie tak. Nie musi być to wina patchów itp, może być także przedmiotów, które nie działaja NS. Najlepiej jest usunąć cały dowlands, a jak nie chcesz, to za pomoca jednego programu (do m.in. do sprawdzania domów, czy nie maja hacków) wybrać fryzury itp (makijaże), oraz podłogi isciany i je zostawić, a resztę usunąć. Nie próbuj tego ponownie wgrac, bo wtedy nic się nie zmieni... Znowu nie będzie działac... Mam nadzieję, e coś z tego rozumiesz... |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#302 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#303 | ||
|
![]() Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez lay : 28.03.2005 - 09:32 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Guest
|
![]()
nie ma u mnie mlodych doroslych ;( !!! to znaczy sa , ale nie w starych rodzinkach: u nastolatkow dalej jest napisane ze za ilestam dni stana sie dorosli :1smutny: .... Czemu??
|
![]() |
![]() |
#305 |
|
![]()
ten wiek nie pokazuje sie (chyba) gdy sim jest niemowleciem/dzieckiem/nastolatkiem... tylko poprostu jak nastolatek ma dorosnąc to jest (podobno) komunikat czy chcesz isc na studia. Jesli wybierzesz TAK to idzie jesli NIE to staje sie odrazu doroslym i (gdy ukończysz studia) dopiero wtedy między nastolatkiem a doroslym pojawia sie takim sim ubrany w to studenckie ubranko (jak sie dostaje wyruznienie to pojawia sie rowniez gwiazdka).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Guest
|
![]()
Czyli jeśli sim nie idzie na studia to od razu jest dorosłym? Tylko na studiach można być młodym dorosłym? I jescze jedno pytanie : Czy nastolatkowie z rodzinek już istniejących przed zakupem dodatku też mogą iść na studia? Bo mam przygotowanych simów i nie wiem właśnie czy opłaca mi się ich jeszcze trzymać...
|
![]() |
![]() |
#307 | |
|
![]() Cytat:
Nastolatków, których stworzyłaś przed zakupem dodatku bez problemu po zaistalowaniu Na Studiach będą mogli się na nie udać, więc opłaca się ich trzymać. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#308 | |
|
![]() Cytat:
Mam małe pytanie: co się dzieje, gdy nastolatek posiadający prace idzie na studia?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#310 |
Guest
|
![]()
Mam pytanko...
Jedna rzecz mnie niepokoi, a w zasadzie wkurza. Gdy jakiś mój sim kończy studia, to po powrocie do domu nigdy nie ma aspiracji żeby pracować w zawodzie z ukończonego kierunku. Nie wiecie dlaczego? Jak jest u Was? Mam sim, którego celem życiowym było być rekinem biznesu. Wysłałam więc go na ekonomię, a gdy ją ukończył pojawiła się aspiracja,żeby znaleźć pracę w zawodzie armia. Co ma armia do ekonomii? Przecież to bezsensu! |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |