![]() |
#302 | |
Guest
|
![]() Cytat:
M. |
|
![]() |
![]() |
#303 |
Guest
|
![]()
Droga Madziu całkowicie się z tobą zgadzam ale po pierwsze to jest więcej raz, napisali nawet , że 15 czy coś takiego, a po drugie to przecież można samemu stworzyc dachowca.
|
![]() |
![]() |
#304 |
Guest
|
![]()
Na tej liście wypisane są niektóre RASY, dachowce w końcu są na niektórych zdjęciach z tej gry. Tak samo nie ma wypisanych kundelków bo to w końcu dostępna liczba gotowych ras, a w tworzeniu własnej masz dowolność.
PS. Cieszę się, że będą maltańczyki bo się nad tym zastanawiałam ![]() Ostatnio edytowane przez Angeo : 07.08.2006 - 22:27 |
![]() |
![]() |
#305 |
Guest
|
![]()
oczywiście że bedzie wiecej ras to jest tylko cześć którą mam z niemieckiego forum a co do nie rasowych zwierząt to uważam że są o niebo leprze od tych rasowych sama mam w domu dwu miesiecznego kotka nie rasowego i uwazam ze jest SUUUPER i rowniez mam nadzieje ze ta gra bedzie uczyc pewnej odpowiedzialnosci.
a co do tworzenia tych własnych zwierzaczków to polecam wam tą stronke http://www.thesimszone.co.uk/editori...p?ID=56&Page=2 tam jest pokazane jak sie tworzy własne zwierzaczki ![]() są pokazane dodatki jakie bedą i takie tam różne a wracając jeszcze do kotów http://www.simtimes.de/screens/pets/035.jpg tu są te "rasowe?" kotki a powracając jeszcze to tego przetłumaczonego tekstu który napisałam wczesniej wydaje mi sie że tych ras bedzie mniej o czym świadcza niektóre obrazy na wyżej wymienionych stronkach ale przekonamy sie we wrześniu Ostatnio edytowane przez Monis71 : 08.08.2006 - 22:08 |
![]() |
![]() |
#306 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() No a jeszcze co do kundelków: mozna bedzie zwierzęta rozmnarzać.. a co za tym idzie: mieszać rasy i tworzyć kundelki... jak sie wymiesza pare razy nastepne pokolenia z innymi psami to wkoncu wyjdą nam jakiechś cudaczne, smieszne kundelki ![]() |
|
![]() |
![]() |
#307 |
Guest
|
![]()
Fajne są fotki na tych stronkach
![]() I tu takie pytanie z off-topa - Co ma to, czy będa w grze rasowe, czy nie rasowe psy lub koty ma do odpowiedzialności....? ![]() |
![]() |
![]() |
#308 | |
Guest
|
![]()
No cóż pożyjemy zobaczymy. Wyjdzie dodatek, dokładniej się mu przyjrze i wtedy skomentuję, bo nie ma sensu recenzować czegos czego nie ma w sklepach.
Cytat:
m. |
|
![]() |
![]() |
#309 |
Guest
|
![]()
Te koty są wszystkie identyczne tylko inne kolory :/ Gdzie dachowiec? I prawdziwy kotek perski z dużą iloscia futerka!?
|
![]() |
![]() |
#310 |
Guest
|
![]()
Właśnie. Wszystkie wyglądają tak samo, tylko tu trochę dodali łat, tam pasów i inna rasa niby! A przecież różne rasy kotów mają inny kształt łebka!! Inny ogon, puszystość futra...
Zgadzam się z Tobą Madzia!! Gra oprócz zabawy, mogłaby coś edukować najmłodszych. Mi stuknęła 15, ale są przecież i tacy co mają 7,8 lat... Mogliby zrobić tak jak z dziećmi - jeśli będą smutne - jakaś tam pani odbiera zwierzaka i przez pewien okres czasu nie można zaadoptować ani mieć nowego. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|