![]() |
#302 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#303 |
Guest
|
![]()
[color=dark red]"Życie w rozkwicie"[/color]
-On jest słodki??-zapytala sie Magda -Zależy dla kogo..Prawda Kama??-zapytała sie Beata -No właśnie..-powiedziala Kamila -Dosyć!!-powiedziala Lucyna -Czemu sie dziewczynki klocicie??-zapytala sie mama Lucyny Gabriela -A nic tam..-powiedziala Kamila -Lucynko dzwoni do Ciebie twój chłopak..-powiedziała Gabi i wyszla -Chłopak??-zapytal;a sie z niedowierzeaniem Beata -No chlopak...ee...Adrian-baknela i poleciala do telefonu -Ale Lucyna jest wstrętna??-zapytala sie Beata -No wiesz to jej sprawa-powiedzila Kamila -Ale mogla nam powiedziec-krzyknela Magda -A tak propo..My z Magda przeprowadzamy sie-powiedziala Beata -Dlaczego??-zapytala sie Kamila -No wiesz..Rodzice i ich praca i praca..-powiedziala Magda -Oooo..Szkoda..A kiedy??-zapytala sie Kamila -No wiesz..Jutro..-powiedziala Beata -Musimy jeszcze dokonczyc sie pakowac-powiedziala Magda i poszly... "Dlaczego wszyscy maja jakies sekrety a ja wszystko musze mowic??'-powiedziala w myslach Kamila Jakie sekrety jeszcze zkrywaja dziewczyny?? Czy Lucyna pogodzi sie z nimi?? O co chodzi z przeprowadzka?? |
![]() |
![]() |
#304 |
Guest
|
![]()
"Zakręcony świat" odcinek 14
Asia zasnęła.Była tak zmęczona że już się nie bała.Spała sobie smacznie..... Nagle słychać "Bing bang bong" Asia zerwała sie z kanapy.To był tylko zegar.Asia już nie zasnęła, czekała do rana.Wiedziała że nie stchórzy, że uda jej się i Iwona przyjmie ją do klubu.Rozmyslała jak to będzie gdy Iwona ją zobaczy."Ale jestes dzielna!" powie mi .Jej rozmyslenia przerwał powiew wiatru.Okno było otwarte.Dziwne.Przeciez Asia go nie otwierała."Przeciez wybiła północ" pomyslała "to godzina duchów.O nie.Przecież żartuje.Duchy nie...." -AAAAAAAAAA Ranem.... -Ale panie policjancie, nie można nic zrobić?-mówiła Marta -Niestety.Niewiemy co się z nią stało.Mozliwe że ten dom jest....-nie dokończył policjant -Jaki jest?Prosze mi powiedzieć!! -Niestety nie moge.Dowidzenia. -Ale tu chodzi o moja córkę!!Moją kochana Asię!Co sie z nia stało!!? krzyczała Marta.Weszła do domu i zaczęła plakać. -Nieeeeeee!!Asiu!! -Mamo, co z Asią-spytała Gabrysia-Gdzie ona jest -Ona..ona....zniknęła.Tak poprostu zniknęła..... CDN |
![]() |
![]() |
#305 |
Guest
|
![]()
Ale fajne...Czyzby oni ja wystarszyli czy zlodzieje?? Ale super..Likagirl pisz szybko kolejny odcinek!!!!
|
![]() |
![]() |
#306 |
Guest
|
![]()
Podoba ci się?Fajnie
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Guest
|
![]()
'Życie w rozkwicie" odcinek 3
-Lucyna czekaj!!-wola Kamila -O co chodzi??-zapytala sie Lucyna -Magda i Beata pojechały..przeprowadzily sie-powiedziala Kamila -Co???-zapytala sie Lucyna -Tak to prawda..Dzsiaj wyjazdzaly-powiedziala Kamila -Super..-powiedzial Lucyna i odeszla I tak super paczka sie rozpadla..Lucyna obrazona..Magda i Beata w drodze..A jedynie Kamila zostala przy zdrowych zmyslach.. W domu Kamili: -Kamilo wlacz telewizje!!-powiedziala Weronika matka Kamili -Juz a na co?-zapytala sie Kamiala -Na wiadomosci-powiedziala Weronika -Wita was Paweł Maj dzisiaj powiem wam kilka inforamcji..-powiedzial Pawel -Ooo..Siostrzyczko czyzby to twoj ukochany..-zapytal sie Henryk -No tak..-powiedzial Kamila -Ile ona ma lat-zapytal sie Henryk -17 za ydzien bedzie mialm 18 zaprosil cala paczke na impre..-owiedziala Kamila -Cicho!! Cgce posluchac wiadomosci-powiedzial Andrzej -Dzisiaj panstwu Plus wydarzyl sie wypadek podczas przeprowadzki..Wszyscy sa w satnie krytycznym..Matka I Ojciec najprawdopodobniej osieroca 2 dzieci Magde i Beate..-powiedzial Pawel -Przecierz to sa nasi sasiedzi!!-krzyknela cala rodzina Czy ocaleja??? Czy ;Lyucyna pogodzi sie z Magda i Beata Ii Kamila?? Co zrobi rodzina Gim?? |
![]() |
![]() |
#308 |
Guest
|
![]()
"Zakręcony świat" odcinek 15
Mijały dni..........Marta i Gabrysia opłakiwały zniknięcie Asi.Marta otrzymała zaproszenie na przesłuchanie do filmu "Życie czy kariera?".Mam isc?-myslała, Ale nie mogę nawet się tym cieszyć.Wolę nie iść na przesłuchanie, byle moja cóeczka się odnalazła......Jednak poszła.Było tam duzo kobiet.Marta nie wiedziała czemu ją zaprosili, aktorstwo skończyła 5 lat temu.Moze to czas zeby wrócić do zawodu?Zacząć wszystko od nowa....Zapomniec o wszystkim złym zeby zaczeło się dobre.Tak, wezmnę sie w garść, Asia napewno jest pod dobra opieka, napewno nic jej nie grozi.A ja muszę żyć dalej, mam Gabrielę i przeciez kocham.... -Proszę, nastepna. Pani Marta Swink -To ja- powiedziała Marta i weszła na sale przesłuchań.Po 15 minutach wyszła szczęśliwa.Dostała ta rolę."Jeszcze los się odwróci, teraz będe miec szczęście, zostałam główną bohaterką filmu, Asia by była dumna.....Nie. Nie moge zacząć od wszystkiego od nowa..Nie, póki Asia sie nie odnajdzie..." CDN |
![]() |
![]() |
#309 |
Guest
|
![]()
piszcie dalej!! prosze was a najbardziej likagirl plissek
|
![]() |
![]() |
#310 |
Guest
|
![]()
wszyscy piszą opowiadania ięc i ja spróbuję swoich sił. moja telenowela będzie nosić tytuł [FONT=Arial][COLOR=red][SIZE=7] " w niewoli namiętności"[SIZE=1][FONT=Arial] bedzie to serial opowiadający o 4 nastolatków z bogatych domów o ich miłościach i życiu. narazie przewiduję 10 odcinków a jak wam się spodoba to może bedzie ich więcej
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|