![]() |
#301 |
Guest
|
![]()
Dziś 22 i niewiadomo kiedy premiera....
Dłużej nas w niepewności nie wypada trzymać...26 jest już przecierz za 4 dni,28 za 6, a 29 za tydzień..a może oni powiedzą kiedy premiera w dniu premiery? xD EDIT: Jak dobrze wiedzieć.. ![]() Ostatnio edytowane przez blakistoni : 22.08.2008 - 07:59 |
![]() |
|
![]() |
#302 |
Guest
|
![]()
kotka22, na stronie ea jest napisane, ze 29. mozliwe, ze rzuca wczesniej na polki (empik ma taki zwyczaj), ale wydaje mi sie, ze to jest oficjalna data...
|
![]() |
![]() |
#303 |
Guest
|
![]()
stotko a nie wiesz ile dni wcześniej mogą "rzucić" te simsy? bo do 29 to ja chyba nie wytrzymam.
|
![]() |
![]() |
#304 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#306 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#307 |
Guest
|
![]()
Ja sobie zamówiłem pocztą, to może przyjść parę dni wcześniej, ale kurczę pewnie i tak odbiorę później, bo mam remont i jak przyjdzie listonosz w domu będzie tylko ekipa.
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Guest
|
![]()
Szczur, mysle, ze "poczta" wysla w dniu premiery, zazwyczaj tak robią. ale wiadomo - oni moga miec ustawiona date premiery np. 26. i wtedy wysla
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przestańcie się tak zachwycać, jeszcze się doczekacie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Guest
|
![]()
A ja sobie tam spokojnie kupie ten dodatek za jakiś miesiąc bo narazie mam za duzo innych wydatków
![]() Aha, a jakby się komuś przydała ta informacja to w Saturnie zawsze kupowałam dodatki 3 dni przed premierą |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
|
|