![]() |
#301 |
Reputacja: 11
|
![]()
Patrząc na Melindę przede wszystkim dostrzegłam dużo czerwieni i czerni. Te kolory dominują u tej simki. Bardzo dobrze łączą się z jej skinem. Simka ma nieco surową, zdecydowaną urodę, bardzo ładnie i oryginalnie wygląda.
Z kolei Julia wygląda jakby żyła w nieco odmiennym świecie. Jest subtelna, z duszą artystki. Obie simki świetnie zrobione i ślicznie pokazane.
|
![]() |
#302 |
Guest
|
![]()
Melinda - ma brzydką fryzure, nie bardzo do niej pasuje, makijaż... no, może być. Dolna warga wydaje mi się troche dziwna.
Julia - idealnie dobrana fryzura i makijaż, jest bardzo ładna. |
![]() |
#303 |
Guest
|
![]()
kajucha , aniołek, Figa, Upadła Dusza
bardzo Wam dziękuję za komentarze ![]() ktoś jeszcze się skusi? No i chciałam się pożegnać , na jakiś czas rzecz jasna, wybieram sie jutro do szpitala by wygonic na świat moje dzieciątko i na razie nie będe miała czasu by tworzyć....ale kiedyś wróce , jak juz się uporam z obowiązkami ![]() Dzięki wszystkim ...jeśli jakiś mod ma ochotę to może na razie ten temat zamknac o ile oczywiście nikt już nie chce komentować ![]() Do zobaczenia... |
![]() |
#304 |
Guest
|
![]()
Po kolei postaram się ocenić 4. ostatnich simów ^^
Craig- wydaje mi się, że ma trochę za wąskie oczy Janet- cód miód malinka ;d Melinda- patrz powyżej xD Julia- pierwszy raz widzę zestawienie pumpów z obcasami, ale patrz Janet dlatego za każdego z nich 10/10 pozdrawiam ![]() |
![]() |
#305 |
Guest
|
![]()
Nie potrafię szczerze ocenić - simy są nie w moim guście
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|