![]() |
#301 |
Reputacja: 10
|
![]()
"- Chruuuupciuuu...! - z najsłodszego miejsca na plaży, rozległ się słodki głos, słodkiej dziewczyny. Magister Violet właśnie przybyła."
Aww :3 Cud miód i orzeszki
|
![]() |
#302 |
|
![]()
hahahaha !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uwielbiam to po prostu ![]() brawo ![]()
![]() |
#303 |
|
![]()
Przeczytałam to po raz trzeci i dalej baaaaaardzo mi się podoba. Miałam skomentować wcześniej, ale ponieważ byłam u babci i internet bardzo wolno mi chodził zdjęcia nie chciały się załadować.
Pomysł świetny, a zdjęcia po prostu cudne! To zdjęcie Libby z serduszkami na oczach i Leizara ze złowieszczą miną powalają ![]() ![]() Na czwatym zdjęciu od końca Ian wygląda nieziemsko ![]() Te zdziwione oczy (zwłaszcza na tym zdjęciu http://i927.photobucket.com/albums/a...3/bonus/24.png) mnie rozbrajają ![]() Violet wygląda cudnieeeee! http://i927.photobucket.com/albums/a...3/bonus/13.png- Ta jej złość mnie przeraża ![]() No nie wiem, co jeszcze mogę dodać... To jest po prostu, no słowami tego nie opiszę ![]()
![]() |
![]() |
#304 |
Reputacja: 14
|
![]()
Pozwolę sobie przedstawić NOWY BLOG O FANTASTYCZNEJ CZWÓRCE
![]() Na stronce będzie można znaleźć kolejne przygody Fantastycznych (choć myślę, że Rudzielec nie zrezygnuje z procederu wstawiania ich też tutaj ![]() ![]() Pomysł z inicjatywy Rudzielczyni ![]() Zrealizowany przez Chrupka i Rudzielczyni (w końcu to ona pisze odcinki xD) |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
|
![]()
Nie gram w TS2 ale gdy przeczytałam Belle Rose (zarwałam przez te FS noc i w pray chodziłąm niewyspana,ale warto było) zakochałąm się w Marco
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
|
![]()
@up: haha, jakby się dało stworzyć takiego faceta w realu, to uwierz, że już dawno miałabym go przy sobie xD
dziękuję wszystkim za komentarze ![]() nazbierało się ich dosyć sporo z czego bardzo się cieszę ^^ niestety siła wyższa, czyli psująca się gra, zmusiła mnie do niewstawienia świątecznego odcinka F4, który zaplanowałam dodać jeszcze 23 grudnia przed wigilią z czego jestem cholernie niezadowolona ![]() w związku z tym mam do was pytanie: co chcielibyście w następnej kolejności? drugą część z pobytu na plaży, czy może zaległy odcinek świąteczny? byłabym wdzięczna gdybyście mi napisali, żebym wiedziała z czym mam się przygotowac w najbliższym czasie ![]()
![]() |
![]() |
#307 |
|
![]()
Hmm... świąteczny byłby na pewno baaaaardzo ciekawy ^^ Jestem właśnie za tym drugim :3
![]() |
![]() |
#308 |
|
![]()
Ten, w którym mam być ja ^^
![]() |
#309 |
|
![]()
A ja chcę drugą część odcinka na plaży. Bardzo mi się ten odcinek podobał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Reputacja: 11
|
![]() Rudzielcu,dzisiaj udało Ci się zdobyć kolejną fankę! Po ogarnięciu tego tematu mogę stwierdzić z całą stanowczością, że jestem bezwzględnie i bezwarunkowo zakochana w Vincencie!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki Ci Rudzielcu za dostarczenie mi świetnej rozrywki. Niech Cię wena w tworzeniu nie opuszcza ![]() Pozdrawiam! (btw. w jakim jeszcze FS występuje Vinc?) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|