Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.01.2011, 11:46   #301
Artek89
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry

Nie zaprzeczę że ten dodatek jest chyba najbardziej urozmaicony ze wszystkich .Ale jak wszystkie inne z czasem zacznie się nudzić Ale na szczęście niedługo nachodzi The Sims Średniowiecze który wychodzi w marcu
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.01.2011, 14:20   #302
anie_1981

Reputacja: 10

Ja nie kupię tego czegoś o średniowieczu. Lubię średniowieczne klimaty, ale co to za średniowiecze bez koni? Gdyby były, EA by się tym chwaliła, bo to by był pierwszy raz, gdy w simsach pojawia się, koń. I co, jak Sim będzie szedł na drugi koniec wiochy, to będzie szedł z buta? A może będzie się pojawiać kareta...
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2011, 14:23   #303
Matis78
Guest

Smile Odp: The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry

Ja mam zamiar kupić i już pieniążki odkładam
Uwielbiam średniowiecze, a co dopiero simsów i średniowiecze
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2011, 15:04   #304
Artek89
Guest

Nowy wersja simów średniowiecze naprawdę wygląda zachęcająco Ja nie kupie na pewno ale siorka pewnie chłopaka nakłoni aby jej kupił albo sama kupi bo ona uwielbia simsy i ma każdą część the sims 3 to właśnie od niej posiadam swoja zainstalowaną wersje Chodziarz nie interesowałem się tą grą to naprawdę jest wciągająca jak i ciekawa
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2011, 16:20   #305
jekyll

Muszę przyznać, że Bridgeport jest naprawdę fantastyczne! Te wieżowce, oświetlenie w nocy, to jest dopiero coś!
Rozgrywka również ujmująca. Bycie gwiazdą, bycie rozpoznawalnym, rozdawanie autografów itd. Wszystko pięknie, ale jednak czegoś mi brakuje, ale nie wiem co...

Cóż, ale i tak uważam, że Wymarzone Podróże są lepsze
jekyll jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2011, 17:50   #306
Matis78
Guest

O zapomniałem o gigantycznym minusie miasta Bridgeport (czy jakoś tak), a mianowicie autorzy zapomnieli o nas! Chodzi mi tu o miejsce w tym mieście.
Np. chciałem stworzyć swój klub i szukałem miejsca 15 minut, ale znalazłem tylko że tam się działka mieściła 10x15 bodajże, do bani z tym
Nie mogę se miasto do mego gustu przystosować
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.01.2011, 11:40   #307
Chryzantem Złocisty
Guest

gram teraz dwójką simów.simka zdobyła jedną gwiazdkę popularności,bo zaprzyjaźniła się z jakimś tam kolesiem (gram w Twinbrook)
i się zaczęło.gdy została dziewczyną mojego sima,obydwoje zdobyli drugi poziom osobistości.po zaręczynach już trzeci - a żadne z nich nie znało nikogo sławnego!
nie zależy mi,żeby byli sławni,więc nie rozwijam ich w tym kierunku.
już mam dosyć ciągłych telefonów od agentów: wręcz czek,zabawiaj chore dzieci,ćwicz 4 godziny,zaprzyjaźnij się z kimśtam...wrrrrr!
telefony moich simów się urywają,a nie mogę wyciszyć okazji,bo pracują w domu (rzeźbiarz i pisarka) i okazje związane z pracą chcą spełniać.

może się da jakoś usunąć poziom osobistości.bo z jednej strony mnie to śmieszy,gdy simka słyszy plotki o sobie,że została aresztowana,a niemal w ogóle nie wychodzi z domu i nikogo sławnego nie zna,a z drugiej strony mam już dosyć anulowania okazji związanych z osobistością.co najmniej 6 telefonów dziennie do każdego sima.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.01.2011, 11:53   #308
Pinezka

Matis78 - Mam ten sam problem. Niby dodali edycję miasta, ale co z tego?! Nawet nie ma gdzie wstawić działki w Bridgeport. Jak już mi się udało wstawić większa na miejsce mniejszej, zrobiła mi się gigantyczna skarpa na tyle..
Chryzantem Złocisty - Myślę, że tego właśnie brakuje w PZ. Po licznych skandalach, albo przez niewychodzenie na miasto, gwiazdki powinny znikać. Bo skoro sim nie udziela się w społeczeństwie, dlaczego jest sławny? Powinni o nim wtedy zapominać. Zresztą, zdobywanie gwiazdek jest strasznie łatwe.. Za łatwe! Moja simka miała 3 gwiazdki po 5 - gwiazdkowych rodzicach. Związała się z zupełnie nieznanym simem, który po stałym związku dostał dwie gwiazdki, a po małżeństwie obydwoje dostali jeszcze po jednej..
Pinezka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.01.2011, 11:57   #309
hellraiser
Guest

Ja w średniowiecze raczej zagram. Ciekawe, ile to będzie ważyć. Jak zbyt dużo (czyt. 6GB w górę) to raczej mi się odechce...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.01.2011, 12:04   #310
Matis78
Guest

Cytat:
Napisał Pinezka Zobacz post
Matis78 - Mam ten sam problem. Niby dodali edycję miasta, ale co z tego?! Nawet nie ma gdzie wstawić działki w Bridgeport. Jak już mi się udało wstawić większa na miejsce mniejszej, zrobiła mi się gigantyczna skarpa na tyle..
Chryzantem Złocisty - Myślę, że tego właśnie brakuje w PZ. Po licznych skandalach, albo przez niewychodzenie na miasto, gwiazdki powinny znikać. Bo skoro sim nie udziela się w społeczeństwie, dlaczego jest sławny? Powinni o nim wtedy zapominać. Zresztą, zdobywanie gwiazdek jest strasznie łatwe.. Za łatwe! Moja simka miała 3 gwiazdki po 5 - gwiazdkowych rodzicach. Związała się z zupełnie nieznanym simem, który po stałym związku dostał dwie gwiazdki, a po małżeństwie obydwoje dostali jeszcze po jednej..
Tak, to "imponowanie" osobistością jest tak łatem że aż śmieszne.
Ja tylko patrze na ich wygląd czasami na strój i już wiem: "a to pewnie sportowiec", "o to rockmen"
Banał, a jeśli chodzi o te gwiazdki to rzeczywiście, powinny znikać za jakiś skandal, albo chociaż żeby ludzie źle o naszym/innym simie źle myśleli, np. wytykali palcami.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania