![]() |
#301 |
Guest
|
![]()
Zwiastun nie działa, bo usunięty.
Tutaj proszę działający link: http://www.youtube.com/watch?v=LTCizDB1W8A Fajnie, że można dodawać cechy zwierzętom. No i dlaczego dopiero w październiku? I czemu szczurów nie ma ![]() |
![]() |
|
![]() |
#302 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ten zwiastun wypłynął do sieci najprawdopodobniej przypadkiem. A to oznacza, że mógł to być zwiastun próbny, niekompletny. Jeszcze nic nie jest pewne, w związku z tym dodatkiem, poza tym, że będzie w październiku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Guest
|
![]()
przychylam się do wersji anie,że jest to zwiastun na konsole.grafika wydawała mi się nieco inna niż na PCty.
mam szczerą nadzieję,że tak jest i wersja komputerowa będzie miała zróżnicowany wygląd psów,kotów,świnki morskie czy chomiki. |
![]() |
![]() |
#304 |
|
![]()
Mogliby dać jakieś niusy o zwierzakach, bo bardzo mnie ciekawi ten dodatek. Z resztą to nie tylko mnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
|
![]()
Jakby teraz dali wszystkie niusy, to potem nie mieli by co pisać. A jak już, to najpierw i tak 'wylansują' pokolenia.
![]() |
#306 |
|
![]()
Miałam okazję zagrać w to Średniowiecze.... Masakra. Nudy na pudy. Normalne Simsy są 10x lepsze. A co do zwierzaków, to mnie najbardziej interesują koniki. Bardzo jestem ciekawa jak oni to w końcu rozwiążą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Guest
|
![]()
Tak jak w Wymarzonych Podróżach była mumia, tak zapewne w zwierzakach będzie coś w stylu Wilkołaka.
|
![]() |
![]() |
#308 |
Guest
|
![]()
Albo będzie PSOT ! Połączenie psa i kota !xD
|
![]() |
![]() |
#309 |
|
![]()
xDDD Porando na "mutanty" nie liczmy
![]() Może jeszcze Simy będą gotowały "Warzylion" A i mam jeszcze pytanie nie związane z tematem , u mnie tutaj do postów nie mogę dodawac fotek , pomoże mi ktoś ? wciskam ten obrazek i nic nawet kursywy nie mogę ![]()
![]() |
#310 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja chce zwierzaki a nie pokolenia ;(
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|