Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 11.06.2011, 21:55   #301
Mrufka

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.

Dwa pytanka :-)

1. Kiedy jest studniówka? Mój Sim za jakieś 5 dni kończy szkołę a studniówki nie było... Kiedy się pojawia taka opcja? Klikam na szkołę i tam też nie ma.

2. Czy doszedł ktoś opiekunką do końca? Albo chociaż do 6 poziomu? Bo mnie nie chciało przeskoczyć na 6, zostawało na 5 mimo wypełnienia kreski poziomu i zastanawiam się czy ktoś też tak ma... .

Dziękuję.
Mrufka jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.06.2011, 22:10   #302
Pawek
Guest

Cytat:
Napisał Mrufka Zobacz post

1. Kiedy jest studniówka? Mój Sim za jakieś 5 dni kończy szkołę a studniówki nie było... Kiedy się pojawia taka opcja? Klikam na szkołę i tam też nie ma.

2. Czy doszedł ktoś opiekunką do końca? Albo chociaż do 6 poziomu? Bo mnie nie chciało przeskoczyć na 6, zostawało na 5 mimo wypełnienia kreski poziomu i zastanawiam się czy ktoś też tak ma... .

Dziękuję.
Co do studniówki ci nie powiem, ale w pracy opiekuna maksymalny poziom to poziom 5 (trochę to dziwne, wiem, ale tak jest).
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.06.2011, 22:15   #303
Mrufka

Cytat:
Napisał Pawek Zobacz post
Co do studniówki ci nie powiem, ale w pracy opiekuna maksymalny poziom to poziom 5 (trochę to dziwne, wiem, ale tak jest).
No co Ty? Serio...? Skad wiesz? Czemu sie nie da isc do 10?
Mrufka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12.06.2011, 07:51   #304
Madelaine
Guest

Cytat:
Napisał Mrufka Zobacz post

Dziękuję.
1. Mi wyskoczył komunikat, że sim xxx za niedługo kończy szkoły i warto pokazać się nauczycielom z dobrej strony (coś takiego), miał wtedy chyba 4 dni do bycia młodym dorosłym, a kilka simowych godzin po tym pokazał się komunikat, że we wtorek jest studniówka ;D Wydaję mi się, że ten komunikat pojawia się tylko w weekend bo u mnie studniówka jest zawsze we wtorek, a simowie mają kilka dni na przygotowanie się i zaproszenie sympatii/przyjaciela.

2. Mi również stanęło na 5 poziomie. Jak ktoś już powiedział, to max. poziom tej kariery.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.06.2011, 09:17   #305
adzianeq
Guest

Domyślnie "Twój sim nabrałkilka kilogramów..."

Mam w swojej rodzine dwójke dzieci. Kiedy jeszcez były niemowlętami pojawiło mi sie wspomnienie dla nich "Twój sim nabrałkilka kilogramów...". Jedno z nich już jest Dzieckiem i jest troszke grube. Matka dzieci jest nieco otyła ale ojciec jest w miare chudy. Czy teraz powróciło to co było w sims 2, czyli zmienna waga simów, czy tylko wygląd odziedziczyli po matce? moge np. przez ćwiczenia sprawić, aby moje simy straciły nieco na wadze?

Dodam jeszce że na mieście jedna simka wcześniej była chuda, lecz w pewnym momencie dość przytyła. Czy można zadziałać w drugą stronę?

Ostatnio edytowane przez adzianeq : 12.06.2011 - 09:20
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.06.2011, 09:19   #306
Tofik
Guest

Domyślnie Odp: "Twój sim nabrałkilka kilogramów..."

Od dawna w simsach jest sie grubym i chudym i mozna przytyć lub schudnąć w podstawie już to było...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.06.2011, 09:36   #307
Verdi
Guest

Myślę, że da się schudnąć za pomocą ćwiczeń itp., spróbuj, nie ryzykujesz w końcu przybyciem wagi
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.06.2011, 09:42   #308
Paka

u mnie jak kiedyś grałem, to było tak, że w jednej otyłej rodzinie kogoś tam na odchudziłem, żeby wyglądał na szczupłego
a potem wyszedłem do innej rodziny i na mieście spotykam tego sima z taaaaaaaaaaaaaaaaaaką masą :/
moje wysiłki poszły na marne
czy tylko tak u mnie było?
stare 12.06.2011, 09:54   #309
adzianeq
Guest

ja do tej pory w 3 nie zauważyłem żeby jakis sim mi przytył lub schudł...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.06.2011, 09:58   #310
Karel13

Ja kiedyś stworzyłem otyłą simkę i chciałem ją odchudzić. Za każdym razem kiedy już schudła, tyła na nowo.
Karel13 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania