![]() |
#301 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dwa pytanka :-)
1. Kiedy jest studniówka? Mój Sim za jakieś 5 dni kończy szkołę a studniówki nie było... Kiedy się pojawia taka opcja? Klikam na szkołę i tam też nie ma. 2. Czy doszedł ktoś opiekunką do końca? Albo chociaż do 6 poziomu? Bo mnie nie chciało przeskoczyć na 6, zostawało na 5 mimo wypełnienia kreski poziomu i zastanawiam się czy ktoś też tak ma... . Dziękuję. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#302 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#303 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 | |
Guest
|
![]() Cytat:
2. Mi również stanęło na 5 poziomie. Jak ktoś już powiedział, to max. poziom tej kariery. |
|
![]() |
![]() |
#305 |
Guest
|
![]()
Mam w swojej rodzine dwójke dzieci. Kiedy jeszcez były niemowlętami pojawiło mi sie wspomnienie dla nich "Twój sim nabrałkilka kilogramów...". Jedno z nich już jest Dzieckiem i jest troszke grube. Matka dzieci jest nieco otyła ale ojciec jest w miare chudy. Czy teraz powróciło to co było w sims 2, czyli zmienna waga simów, czy tylko wygląd odziedziczyli po matce? moge np. przez ćwiczenia sprawić, aby moje simy straciły nieco na wadze?
Dodam jeszce że na mieście jedna simka wcześniej była chuda, lecz w pewnym momencie dość przytyła. Czy można zadziałać w drugą stronę? Ostatnio edytowane przez adzianeq : 12.06.2011 - 09:20 |
![]() |
![]() |
#306 |
Guest
|
![]()
Od dawna w simsach jest sie grubym i chudym i mozna przytyć lub schudnąć w podstawie już to było...
|
![]() |
![]() |
#307 |
Guest
|
![]()
Myślę, że da się schudnąć za pomocą ćwiczeń itp., spróbuj, nie ryzykujesz w końcu przybyciem wagi
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
|
![]()
u mnie jak kiedyś grałem, to było tak, że w jednej otyłej rodzinie kogoś tam na odchudziłem, żeby wyglądał na szczupłego
a potem wyszedłem do innej rodziny i na mieście spotykam tego sima z taaaaaaaaaaaaaaaaaaką masą :/ moje wysiłki poszły na marne czy tylko tak u mnie było?
![]() |
![]() |
#309 |
Guest
|
![]()
ja do tej pory w 3 nie zauważyłem żeby jakis sim mi przytył lub schudł...
|
![]() |
![]() |
#310 |
|
![]()
Ja kiedyś stworzyłem otyłą simkę i chciałem ją odchudzić. Za każdym razem kiedy już schudła, tyła na nowo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|