![]() |
#301 |
Reputacja: 39
|
![]()
Jeśli Ciastek okaże się niewinny, to prawdopodobnie w jutro przyjrzę się Lepkiemu, dość często pisze tu niewiele wnoszące posty, a jego oskarżenia nie mają jakiś głębszych powodów
![]() Zobaczymy, zobaczymy. Lepiej raz podczas gry strzelać na oślep, niż potem przez osoby nieaktywne nie móc dojść do ładu przy głosowaniach.
![]() |
#303 |
Reputacja: 25
|
![]()
Skąd Bjork wzięła się Rainbow :o
No i Malfurion nie był w mafii ![]() Jutro zagłosuję na Bjork. |
![]() |
![]() |
#304 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Kurde, spudłowaliśmy[*]
Hmm...dlaczego Rainbow zagłosowała na cheebę, przegapiłam coś? |
![]() |
![]() |
#305 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rainbow cos pisala w ogole? Dziwne to. Mam jednak wrazenie ze nie jest w mafii a jest po prostu nieaktywna i zaglosowala na byle kogo, mafia by sie nie dala tak zlapac, raczej kazdy (lub prawie kazdy) z mafii glosowal z tlumem. No i czemu Bjork glosowala na Rainbow, mozesz nam to wytlumaczyc? To jest juz powod do zastanawiania sie nad tym jaka role pelni ona w tej grze.
#306 |
|
![]()
Libby wysłałem ci głos na pm, nie wiem czemu nie doszedł.
#307 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Ok, przyznaję się do porażki, no bo bądźmy szczerzy, prowadziłam całą "kampanię" przeciwko Ciastkowi iiiiiiii zwaliłam sprawę.
Ale patrząc na głosowanie to też zastanawiają mnie Bjork i Rainbow. Dziwna sprawa, dziiiwna... Rainbow napisała jednego posta w całej mafii, ale widziałam ją parę razy obserwującą temat.
#308 |
Reputacja: 21
|
![]()
Wiecie, to że ktoś nie idzie za tłumem nie znaczy, że jest w mafii. Mafia raczej właśnie głosuje tak jak większość żeby nie wzbudzać podejrzeń (no w każdym razie ja bym tak zrobił bo to się wydaje logiczne), więc Bjork i Rainbow mogą być właśnie najbardziej wiarygodne w tym momencie.
@down - Oooo, racja, przeoczyłem to jakoś ![]() Ostatnio edytowane przez Shiver : 27.08.2015 - 18:31 |
![]() |
![]() |
#309 |
|
![]()
@up: o to wlasnie mi chodzilo ale chyba zbyt malo o tym napisalam. Jednak i tak ciekawi mnie czemu oddaly takie glosy jakie oddaly, strzelaly? Maja jakies powody?
#310 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 14
|
![]()
Oj sorki że nie wpadłam na głosowanie-niespodziewana wizyta gości,a telefonu swojego nie mam,a od kompa mnie odciągali.
Ale jutro jak się uda oddam głos,choć nie obiecuję,bo koleżanka może,bo na stówę niewiadomo robi nockę. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|