![]() |
#3102 |
Reputacja: 10
|
![]()
Za dużo ujawnili, no nie mogę
![]() Jeśli o mnie chodzi, mogę wiedzieć wszystko. Przynajmniej wiem, na co czekam, a i tak przyjemność z gry będzie MOJA WŁASNA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3103 |
|
![]()
Ja też nie mówie o przebiegy gdy tylko i info. które udzieliło na EA
EdIt: zawsze trzeba ponarzekać! ![]()
![]() |
#3104 | |
|
![]() Cytat:
![]() a tak serio, to ja od początku wolałam wiedzieć tylko podstawy czyli, czy będzie dużo cech, jakie będą zwierzaki itd. resztę chciałam poznać grając. ale jak już wiemy prawie wszystko to trudno. nie będzie tyle frajdy z odkrywania nowych rzeczy, a dodatek i tam bym kupiła, choćby był nie wiem jak beznadziejny. w końcu to zwierzaki... ![]()
![]() |
![]() |
#3105 |
|
![]()
Misza, nie, nie trzeba
![]() Zgadzam się z Ejakiem i Nmin, nawet jeśli ich słowa były kierowane również do mnie. Chociaż nie napisałem, że wolałbym, żeby było mniej informacji. Ja np. chciałbym, żeby jeszcze coś pokazali ![]() http://www.simexchange.de/news/detai...h-tierisch-12/ - pokazali rasy psów na konsole. Większości nie rozpoznałem, ale tam jest chyba borzoj i tzw. Lessie ![]() EDIT: Ale ze mnie idiota, oglądałem tak szybko, że nie zauważyłem, że z lewej strony są nazwy ![]() Jak widzicie na niektórych zdjęciach psy, to nazwy rasy nie muszą się zgadzać, bo ,,kursor" jest przesunięty na ikonkę innego psa i wtedy widzimy nazwę tego drugiego, nie tego wyświetlonego na dywaniku. Ostatnio edytowane przez Karel13 : 02.09.2011 - 14:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3106 |
|
![]()
Ja też ponarzekam, a co (w końcu jestem rodowitą Polką)... Chcę więcej informacji, a najlepiej to niech wypuszczą jakieś demo czy coś
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3107 |
|
![]()
uosobieniem piękna to są dopiero konie fryzyjskie
![]() ![]()
![]() |
#3108 |
|
![]()
Ja nie czekam na listy ras, ale to dlatego, że wcale mi nie zależy na tej wiedzy. Jak pisałam, moja ulubiona rasa kota to devon rex i takiego też zamierzam dopracować do perfekcji lub stworzyć samodzielnie i dawać większości rodzin, którym zechcę dać kota. Na rasach koni wcale się nie znam i nie zamierzam się znać, wybiorę po prostu tego, który mi się spodoba. Co do psów natomiast - te akurat wybierałam w dwójce najróżniejsze, ale prawie zawsze z tych dużych. Na konkretnych rasach mi nie zależy, noo, poza dobermanem, ale o nim wiemy już, że będzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3109 |
|
![]()
Ja nie lubię Arabów znacznie wole angloaraby i Fryzyjskie
A co do narzekania jestem w końcu Polką ![]()
![]() |
#3110 |
|
![]()
właśnie! Polacy mają to w sobie, i nic się nie poradzi
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 36 (0 użytkownik(ów) i 36 gości) | |
|
|