Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.09.2011, 14:14   #3101
Ejak

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Chodziło o informacje, nie o wygląd i przebieg gry.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.09.2011, 14:15   #3102
nmin

Za dużo ujawnili, no nie mogę Jak wiecie dużo, to przynajmniej wiadomo, że dodatek będzie fajny i na zdrowy rozum, to wtedy entuzjazm powinien być większy. Ja tam nie lubię kupować kota w worku. Gdyby newsów było mało, to wciąż pisalibyście "na pewno i tak EA się nie postara, może nie będzie gryzoni, ptaków, drapaków, zabawek, kąpania psa w wannie, będzie mało cech, bla bla bla". Wiecie, że będą, a i tak źle. Tak, ja też uważam, że wiecznie ktoś na coś narzeka. Albo narzekanie, albo "nie mogę się doczekać, aaa!". Jedno i drugie nic nie wnosi do tematu.

Jeśli o mnie chodzi, mogę wiedzieć wszystko. Przynajmniej wiem, na co czekam, a i tak przyjemność z gry będzie MOJA WŁASNA.
nmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.09.2011, 14:15   #3103
Maszka

Ja też nie mówie o przebiegy gdy tylko i info. które udzieliło na EA

EdIt: zawsze trzeba ponarzekać!
stare 02.09.2011, 14:29   #3104
suomii

Cytat:
Napisał nmin Zobacz post
Za dużo ujawnili, no nie mogę Jak wiecie dużo, to przynajmniej wiadomo, że dodatek będzie fajny i na zdrowy rozum, to wtedy entuzjazm powinien być większy. Ja tam nie lubię kupować kota w worku. Gdyby newsów było mało, to wciąż pisalibyście "na pewno i tak EA się nie postara, może nie będzie gryzoni, ptaków, drapaków, zabawek, kąpania psa w wannie, będzie mało cech, bla bla bla". Wiecie, że będą, a i tak źle. Tak, ja też uważam, że wiecznie ktoś na coś narzeka. Albo narzekanie, albo "nie mogę się doczekać, aaa!". Jedno i drugie nic nie wnosi do tematu.

Jeśli o mnie chodzi, mogę wiedzieć wszystko. Przynajmniej wiem, na co czekam, a i tak przyjemność z gry będzie MOJA WŁASNA.
my jesteśmy typowi Polacy
a tak serio, to ja od początku wolałam wiedzieć tylko podstawy czyli, czy będzie dużo cech, jakie będą zwierzaki itd. resztę chciałam poznać grając. ale jak już wiemy prawie wszystko to trudno. nie będzie tyle frajdy z odkrywania nowych rzeczy, a dodatek i tam bym kupiła, choćby był nie wiem jak beznadziejny. w końcu to zwierzaki...
stare 02.09.2011, 14:31   #3105
Karel13

Misza, nie, nie trzeba .
Zgadzam się z Ejakiem i Nmin, nawet jeśli ich słowa były kierowane również do mnie. Chociaż nie napisałem, że wolałbym, żeby było mniej informacji.
Ja np. chciałbym, żeby jeszcze coś pokazali .

http://www.simexchange.de/news/detai...h-tierisch-12/ - pokazali rasy psów na konsole. Większości nie rozpoznałem, ale tam jest chyba borzoj i tzw. Lessie , ale oczywiście z za krótką sierścią...

EDIT:
Ale ze mnie idiota, oglądałem tak szybko, że nie zauważyłem, że z lewej strony są nazwy . Tam jest na pewno Borzoi i Colie.

Jak widzicie na niektórych zdjęciach psy, to nazwy rasy nie muszą się zgadzać, bo ,,kursor" jest przesunięty na ikonkę innego psa i wtedy widzimy nazwę tego drugiego, nie tego wyświetlonego na dywaniku.

Ostatnio edytowane przez Karel13 : 02.09.2011 - 14:45
Karel13 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.09.2011, 15:08   #3106
anie_1981

Ja też ponarzekam, a co (w końcu jestem rodowitą Polką)... Chcę więcej informacji, a najlepiej to niech wypuszczą jakieś demo czy coś Bo nie mogę się doczekać. I szczerze, to już dużo jest wiadomo, ale mnie jeszcze interesuje kompletna lista ras psów\kotów\koni i kompletna lista małych zwierząt i ewentualnych nowych gatunków ryb. I nie po to, żeby ponarzekać, bo zaakceptuję każda listę, ale po po prostu jestem ciekawa. Z psów czy kotów, to rasy są mi właściwie obojętne, bo te co chcę to raczej będą (może poza chihuahua i yorkiem), ale z koni to chcę araby... nie jakieś angloaraby czy inne mieszanki, czysta rasa pełnej krwi arabska. Te koniki są po prostu uosobieniem końskiego piękna
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.09.2011, 15:14   #3107
suomii

uosobieniem piękna to są dopiero konie fryzyjskie . araby też kocham. w ogóle konie są super, mi na rasach nie zależy za bardzo, tylko, żeby można było zrobić sobie konia, jakiego się chce.
stare 02.09.2011, 15:22   #3108
nmin

Ja nie czekam na listy ras, ale to dlatego, że wcale mi nie zależy na tej wiedzy. Jak pisałam, moja ulubiona rasa kota to devon rex i takiego też zamierzam dopracować do perfekcji lub stworzyć samodzielnie i dawać większości rodzin, którym zechcę dać kota. Na rasach koni wcale się nie znam i nie zamierzam się znać, wybiorę po prostu tego, który mi się spodoba. Co do psów natomiast - te akurat wybierałam w dwójce najróżniejsze, ale prawie zawsze z tych dużych. Na konkretnych rasach mi nie zależy, noo, poza dobermanem, ale o nim wiemy już, że będzie.
nmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.09.2011, 15:27   #3109
manika360

Ja nie lubię Arabów znacznie wole angloaraby i Fryzyjskie
A co do narzekania jestem w końcu Polką
stare 02.09.2011, 15:31   #3110
suomii

właśnie! Polacy mają to w sobie, i nic się nie poradzi . ja lubie wszystkie konie.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 36 (0 użytkownik(ów) i 36 gości)

Zasady Postowania