![]() |
#3112 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kim? Opowiesz szczegoly? Z jego danych wynika, ze ma ok. 2 poziom umiejetnosci pisania. Ma w zwiazkach byla dziewczyne i aktualna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3113 |
Reputacja: 11
|
![]()
Bo poznajemy go jako dziennikarza, ale może twórcy sprawili, że wcześniej był naukowcem albo pracował w zawodzie, które tylko NPC mogą wykonywać, jak listonosz, hydraulik itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3114 |
|
![]()
No ale listonosz, hydraulik, naukowiec itp. nie ma tego porozdzieranego ubrania! Skad on je ma?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3115 |
Guest
|
![]()
Czy to nie jest czasem ubranie robocze dziennikarza? Bo chyba od Kariery ubrania robocze ze swojego zawodu można nosić na codzień. W sumie nie jestem pewien, dziennikarza miałem tylko raz i nie pamiętam, jakie ma ubrania robocze.
|
![]() |
![]() |
#3116 |
Guest
|
![]()
Ja również mam tą koszulkę i buty,podejrzewam że doszły wraz ze ściągnięciem jakiegoś packa ze store albo Barnacle Bay...
więc nie szukaj na siłę sensacji |
![]() |
![]() |
#3117 |
Guest
|
![]()
pewno było dużo razy, ale szukajka taka trochę... nieszukająca
![]() Gdzie wrzucić swoje muzyczki do sims 3? W wieży na zmianie nut jest "Własna muzyka"... |
![]() |
![]() |
#3118 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich!!
Mam wielką prośbę! Czy ktoś może mi wkleić/przepisać opis po polsku urządzenia Barbe-Cute z Simsów 3 będę bardzo wdzięczna za pomoc!! |
![]() |
![]() |
#3119 |
Guest
|
![]()
Jak można "wyciągnąć" z gry sima? Robię reinstalkę i nie chcę wrzucać starych save'ów żeby niczego nie popsuć, ale zależy mi na jednej postaci
![]() Błagam, niech ktoś pomoże! Ostatnio edytowane przez Wielebny : 31.10.2010 - 15:53 |
![]() |
![]() |
#3120 |
|
![]()
Przenieś sobie z Moje Dokumenty folder EA GAMES na pulpit, potem jak wgrasz już gre wklej go tam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|