![]() |
#3132 |
Guest
|
![]()
mam problem. zainstalowalam nowy dodatek po zmroku i jakklikam simem na innego sima to nie wyswietla sie zadna interakcja. nawet miedzy malzonkami.. co robic?
|
![]() |
![]() |
#3133 |
Guest
|
![]()
Jest w simsach 3 pragnienie życiowe twórcy potworów. Jak je wogóle się robi? kombinowałem na wszystkie możliwe sposoby jakie przyszły mi do głowy, ale nic z tego. Jak to się robi, te potwory.
|
![]() |
![]() |
#3134 |
Guest
|
![]()
Te Potwory to są SimBoty. Aby takowe stworzyć, potrzebujesz mieć 10 poziom Wynalazczości, potem musisz czekać na okazję z labolatorium. Do niego musisz przynieść odpowiednie materiały, o które zostaniesz poproszony. Gdy wypełnisz tę okazję, będziesz mógł tworzyć SimBoty. Żeby wypełnić pragnienie życiowe, musisz poprostu je stworzyć w liczbie 3.
|
![]() |
![]() |
#3135 |
Guest
|
![]()
Mam problem z dodatkiem PZ. Wszystkie budynki, kluby itp z tego dodatku cały czas migają mi na czerwono, jak wejdę w nie np simką nic nie widać cały czas czerwone ściany tych migających budynków mi to zasłaniają, nie wiem co zrobić, jak to usunąć, pomocy
|
![]() |
![]() |
#3136 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Otóż niedawno reinstalowałem ts3, wykonałem kopię całego folderu w "moich dokumentach"
Przywróciłem dodatki, save i świat w którym aktualnie gram. Jednak na parceli nad którą aktualnie pracuję braknie tekstur, które wcześniej zmieniałem po przez narzędzie "stwórz styl" i teraz kieruje do Was swoje pytanie. W którym folderze znajdę zapisane zmienione stylu?
![]() |
#3137 |
Guest
|
![]()
Hej wszystkim!
Mam taki problem ![]() Chce dla swoich simów stworzyc miasto, gdyz proponowane dwa (Sunset Valley i Twinbrook, czy cos w tym stylu) mi sie niestety nie podobają. Wiem ze w simsach 2 dało sie stworzyc własną okolicę, lecz w trójce nigdzie nie moge znaleźć takiej zakładki. Proszę o pomoc i z góry dziękuję. |
![]() |
![]() |
#3138 |
Guest
|
![]()
W Sims 3 nie można tworzyć własnej okolicy ;p
|
![]() |
![]() |
#3139 |
Reputacja: 20
|
![]()
Można, ale program jest dość skomplikowany.
Proszę: http://pl.thesims3.com/game/tools/world |
![]() |
![]() |
![]() |
#3140 |
Guest
|
![]()
Ja mam takie pytanie ,jak wyłączyć opcje ,żeby akcja simów nie toczyła się sama bez mojej wiedzy? Bo gdy jakiś czas nie gram daną rodziną ,to później okazuje się że np. simka straciła pracę itd ;/
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|