Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.05.2004, 10:51   #311
likagirl
Guest

Domyślnie

Sosik, narazie nie będe pisać, bo poszukujemy razem z Rilla chłopców do fast date,ale miło że ci się podoba.........Jak chcesz to pomoż nam szukac
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.05.2004, 10:56   #312
Nindë
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by likagirl@May 9 2004, 10:51 AM
Sosik, narazie nie będe pisać, bo poszukujemy razem z Rilla chłopców do fast date,ale miło że ci się podoba.........Jak chcesz to pomoż nam szukac
A w jaki sposob pomoc wam szukac??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.05.2004, 11:19   #313
likagirl
Guest

Domyślnie

Daj w sygnie wiadomość (ja i rilla mamy), albo napisz na pm i zachęcaj chłopców,Ja im wysyłam, już 2 jest, jeszcze 10
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.05.2004, 14:42   #314
asa63
Guest

Domyślnie

ODCINEK 1
są 2 bogate nastolatki sara i maria. są córkami słynnego biznesmena z sim miasta i gwiazdy lat 80 tych. cała rodzina nazywa się knap i przyjaźni się z równie bogata rodziną król. pani janina i janusz król mają synów w wieku sary i mari. którzy nazywają dię dawid i aleksander pewnego razu rodzina knap zaprosiła rodzinę król do swojego domu w simakapulko.
ciąg dalszy nastąpi
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.05.2004, 23:17   #315
Basieńka
Guest

Domyślnie

Ja długo nie pisałam bo byłam na OM ale posteram sie to wszystko nadrobić (jakoś)... Odcinek 7 "Ona+on-ona & cena przyjaźni"

(...) A tam:" ZRYWAM". Tomek dowiedział sie że Karolina wysłała, ale nie wiedział co tam było (bo komure zostawił w domu) i prosił Karole żeby mu powiedziałą:
- OK, ale to nie moja wina... Zrywam...
- Aha... OK... - i Tomek poszedł do domu
Wrócili wszyscy do domu. Karolina akurat spała u Olki.
-Wiesz co? Jestem zazdrosna...
- O kogo? Matiego??? A która do niego zarywa???
- Wydaje mi sie że ty...
- Ja? Chyba żeś oszalała!!!
- Nie. Naprawde.
- Ja na 100% nie... Chyba że ktoś inny...

Pare dni potem.
Karolina jest chora i Ola przynasi jej lekcje:
- Było to, to, to i to...
- Aha... A co w szkole?
- A spoko. Zgadnij co zrobiłam!
- Nie wiem...

Co zrobiła Ola? Kto będzie sie zalecał do...? Dowiecie sie w następnym odcinku!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.05.2004, 18:17   #316
likagirl
Guest

Domyślnie

Napisze dzisiaj kolejny odcienek......wiecie co?Lubię pisac opowiadania

"Zakręcony świat" odcinek 16

Marta wróciła do domu.....Wzięła się w garść."Zadzwonię na tą holerną policję (nie urażając)" powiedziała po cichu.Zlapała za telefon i zadzwoniła
-Tu komisariat policji w Simsowie , czym moge służyć?
-Ja panu powiem, powiem czym moze mi pan służyć!Prosze natychmiast połączyć mnie z szefem policji!
-Dobrze...dobrze...

-Tu szef policji w Simsowie, w czym mogę pomóc?
-Oklepaną spiewkę macie.Tamten gadał tak samo...Ale nie o tym chciałam rozmawiać.Moja córka Asia zginęła!Niewiadomo gdzie jest!Nikt nie chce mi pomoc!Nawet policjanci, mówią że cos jest z domem ale niewiem o co chodzi!Prosze mi to wytłumaczyć i powiedzieć czy znajdzie pan moja córkę!
-Czy to pani Marta Swink, tak?Dostałem wiadomość o pani córcę i robimy wszystko żeby ją odnaleźć ale...
-Ale co??Ale widocznie sie za malo staracie!!A może wam chodzi o ten przeklety dom!O co w tym chodzi!
-Ja pani nie moge udzielić odpowiedzi ale my naprawdę staramy odnaleźć się Asie.
-Ja dowiem sie wszystkiego!Co z tym domem! I dlaczego niechcecie mojej córki odnaleźć....dowiem się.... -Marta pogrążała się w smutku i zaczęła płakac.Powoli traciła nadzieje że Asia się odnajdzie-Ja...ja... odnajdę moją córke choćbym nie wiem co!
I rozłączyła sie.Usiadła na kanapie, przetarła oczy z łez."Nie załamuj sie, jesteś silna" powtarzała.Ale to było silniejsze od niej.Nie umiała przestać płakac, choć zachowywała się jak dziecko.W końcu przestała płakac i poszła na górę do młodszej córki.Otworzyla drzwi dziecięgo pokoju,zobacyła cos strasznego, serce jej zamarło, nie umiała złapac oddechu..........ale o tym w nastepnym odcinku
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.05.2004, 21:04   #317
Basieńka
Guest

Domyślnie

Odcinek 8 "Ona+on-ona & cena przyjaźni"

- Zerwałam z Matim!!!
- Ale ty poje**** jesteś!
- Bo już mi sie znudził... Tera mam chrapke na Radka...
- Radek? No może i troche ładny jest...

Następnego dnia.

- Zgadnij z kim chodze.
- Z Radkiem.
- Bravo!!!
- Widzisz ja wiem wszystko.

Trzy dni później.

- Wierz, co... Radek już mi sie nudzi...
- Jeszcze niedawno byłaś w nim zabujana na maxa
- No, ale tera podoba mi sie.... - nie dokończyła bo zobaczyła - Patrz!!! Patrz szybko!!! Karolina jak on tak może!!!!!!

Kto podoba sie tera Oli? Co zobaczyły Ola i Karolina? Dowiecie sie niebawem....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.05.2004, 16:52   #318
Nindë
Guest

Domyślnie

Ooo...Mi sie juz zmnudzilo pisac opowiadanka..Napisze nowe...KIedy mi wena powroci..

Ludzie piszecie swietne opowiadanka!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.05.2004, 17:56   #319
likagirl
Guest

Domyślnie

"Zakręcony świat" odcinek 17

Stanęła nieruchoma.Nie umiała wydobyc z siebie żadnego słowa.
-To nie może byc prawda!Nieeeeeeeeeee!!!!!!!-krzykneła po dluższym czasie Marta
Podeszła bliżej.Podniosła zakrwawioną Gabi, której serduszko już przestało bić....Łzy splynęły jej po policzkach.Mogla by płakac przez cały dzień.Ale jak to sie stało?Dlaczego jej córka nie zyje?Straszne rzeczy dzieją sie w tym domu.
-Ale, ja ja tak kochalam!Moja c..córke....Pierw Asia, teraz Gabrysia.....POMOCY!!!
Jednak nikt nie przyszedł...zadzwoniła na policje.Po 20 minutach policja przyjechała.Pogotowie także przyjechało i zabrali ciało Gabrysi.
-Zawieźiemy je do sali pogrzebowej....prosze tam zadzwonić później, o to ich nr- powiedział lekarz i wręczyl Marcie wizytówke
-Dobrze....ale....nie..n...nie zabierajcie jej!!!!!!!!!Mojej córki!!!!...nieeeee......*płacz* to jest tylko zły sen.....*płacz*-mówiła Marta
Tak, Marta zostala sama.Całkiem sama.Straciła nadzieje na wszystko...Zrezygnowała z roli w filmie.Zamknięła sie w domu i plakała...płakała...Wydawało się ze jej zycie nie ma dalszego sensu dopóki....

No własnie, dopóki co?

CDN
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.05.2004, 09:18   #320
likagirl
Guest

Domyślnie

"Zakręcony świat" odcinek 18

.....dopóki nie wydarzyło sie cos niesamowitego, coś nierealnego.

Marta zasneła.Spała smacznie.Z tęsknoty do córek wydawało jej sie że slyszy głos Asi wołający-mamo!. Otworzyła oczy i zobaczyła ją.Zobaczyła swoją córke, a raczej jej duszę.
-Czy to sen?-spytała-Asiu co się z tobą stało....?
-mamo....mam coraz mniej czasu.....W lesie w starym domie, idź tam teraz, pomóż mi-mowiła i znikneła jak małe światełko.
-Dom?Córeczko!!!Jaki dom?Po co?-krzyczała Marta
Nie wahała się długo, zarzuciła palto i szybko wybiegła z domu.Wędrowała przez ciemny tajemniczy las w ktorym było skryte tyle tajemnic.Jędną z nich było znikniecie 14-letniej dziewczynki-Asi.Marta ujrzała stary dom.Weszła do srodka i przeglądała wszystkie pokoje
-Asiu!!!Jesteś tu?To ja twoja mama!Córeczko błagam odezwij się *płacz*
-Tuuuu jeeeeesteeeeeeem- powiedziała troszke stłumionym głosem Asia.
Marta szybko pobiegła na gorę do pokoju skąd dobiegał głos.Zobaczyła znowy dusze Asi a obok jej ciało.
-Jak to możliwe?Czy ty nie zyjesz-powiedziała Marta
-Mamo, to ja...ja chciałam tylko powiedzieć że...przykro mi ale ja ciebie nienawidze za tą przeprowadzkę i za wszystko!To ja.....

Co zrobiła Asia?A raczej jej duch, dowiecie się w nastepym odcinku
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania