![]() |
#311 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Małżeństwo musi się rozwieść. Dopiero wtedy pojawi się opcja "oświadcz się".
Analogicznie, sim już zaręczony nie może się zaręczyć z kimś innym. Musisz bardzo pokłócić małżeństwo i powinna pojawić się opcja rozwodu. Pozdrawiam i polecam się na przyszłość |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#312 |
Reputacja: 10
|
![]()
Twój żonaty sim oprócz tego , że pokłócił się ze swoją żoną - musi jeszcze z nią zerwać .
Sprawdź czy w ich relacjach pojawia się opcja : " Zerwij " . |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
najlepiej żeby żona tamtego widziała jak całuje się z nowa i po tym ta była zacznie go policzkowac i będzie opcja szturchaj bij się itp. wkoncu pojawi sie opcja zerwij
|
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Guest
|
![]()
dokładnie tak, wtedy już można spokojnie zaręczyć się z innym simem. Lecz, jeśli w pierwszym małżeństwie były dzieci, będą nienawidzić ojca, za to, że zerwał z ich matką (bynajmniej u mnie tak było.)
|
![]() |
![]() |
#315 |
Guest
|
![]()
hej
![]() mam takie pytanko: mialam dwie rodziny w jednej para kotow w drugiej para psow obie pary na poczatku sie troche polubily a potem staly sie wrogami jak to naprawic?? |
![]() |
![]() |
#316 |
Guest
|
![]()
wpisz kod boolprop ControlPets on wybierasz psa albo kota i klikasz na drugim zwierzaku wybierasz opcje baw się i tak cały czas aż w końcu się polubią
|
![]() |
![]() |
#317 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() moglby ktos mi wytlumaczyc jak sprawic aby zwierzaki sie polubily albo jak wpisac ten kod? dziekuje bardzo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#318 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Wciśnij jednocześnie SHIFT później CTRL później C i wpisz kod (lub wcześniej go sobie skopiuj i zrób CTRL V w tym okienku, które wyskoczy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Guest
|
![]()
jeśli nie podziała shift+ctrl+c, to spróbuj ctrl+shift+b.
zresztą kodem boolProp TestingCheatsEnabled true, też można podnieść stosunki między zwierzakami. po prostu przejedziesz po pasku kontaktów. |
![]() |
![]() |
#320 |
Guest
|
![]()
ale ja wpisuje ten kod "boolProp TestingCheatsEnabled true" ENTER i nic sie nie dzieje nie wyskakuje zaden error zadne okienko prubuje cos robic z tym paskiem kontaktow ale nic! <poprawka: jezeli chodzi o simow to stosunki moge zmieniac ale (swoja droga oprocz ladnego zielonego paska niewiele to daje a na zwierzaki calkiem nei dziala!>
![]() ![]() NIEAKTUALNE!! ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez felicity : 05.10.2008 - 17:02 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|