![]() |
#312 |
Guest
|
![]()
ostatnie byly w kwietniu chyba? =d
edit: o zniknal poscik podemna : ) Ostatnio edytowane przez egotastic. : 14.01.2008 - 17:18 |
![]() |
#313 |
Guest
|
![]()
Wiem, może to głupie ale o co kaman z tymi forumowymi rodzinkami.?? Turkusowymi Damami czy czymś tam jeszcze.?? Teraz też to jest.??
|
![]() |
#314 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Edit: Snake_Eye to facet, więc raczej 'ci dwaj' ;d Tak, tylko oni. Ostatnio edytowane przez beliel : 14.01.2008 - 19:14 |
|
![]() |
![]() |
#315 |
Guest
|
![]()
Ah dzia. Tylko te dwie.??
|
![]() |
#316 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Co do mojego pw, to mam wyłączone bo TAK Rocket, Rëñáës – macie rację Camerio – dzięki za zrozumienie Co do innych „ciekawych” - simy to moje hobby, odreagowuje nimi stres dnia codziennego. Lubię robić zdjęcia i pisać czasem opowiadanka. Nie chcę być dla nikogo idolem ani inspiracją. Koniec z gg, pw, i innymi tego typu rzeczami. Oczywiście moja propozycja co do zmiany regulaminu była kompletnie nieuzasadniona a reakcja pochopna. Popracuję nad sobą i się poprawię. Z poważaniem profesor N |
|
![]() |
#317 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Naomi luzik ja nie byłam niemiła ;ddd To ekhm..powaga...(xD) i n/p...ale gg to byś mi mogła dać dla zwykłej rozrywki rozmowy :>
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 |
![]() |
![]() |
#318 |
Guest
|
![]()
turkusowa dama to je piekno lala i tyle w tym temacie :B
|
![]() |
#319 |
Guest
|
![]()
nie wiem jak wy,ale ja mam już dosyć tej oto istotki.
http://forum.thesims.pl/member.php?userid=22331 Parę zasad regulaminu zacytuję. "1. Każdy post musi zawierać minimum 6 poprawnie złożonych i sensownych, nie odbiegających od reszty postu słów. Emotikona oraz cytowanie czyjegoś posta ('quote') nie jest zaliczane jako słowo. Wszystkie znaki interpunkcyjne również nie są zaliczane jako "słowo". 6. Pisząc odpowiedź podaj argumenty, przedstaw dowód, który poprze Twoją wypowiedź na dany temat. 11. Nie pisz postów typu „zgadzam się”, „użytkownik X podał poprawną odpowiedź” i innych nic nie wnoszących do tematu wypowiedzi. 12. Staraj się nie pisać w tematach, które cię nie interesują lub nie masz pojęcia o danej rzeczy. Prosimy o nie pisanie postów typu "Nie interesuje mnie ten temat" czy też "nie mam pojęcia, o czym mówisz". 15. Jeśli Administrator/Moderator zauważy osobę, która celowo nabija posty ma prawo do ukarania użytkownika." Czy ta userka spełnia te zasady? Może się czepiam,ale trudno. Wiele osób już zwracało jej uwagę,nie wiem,może dać jakieś ostrzeżenie,cokolwiek. Polecam poczytać sobie jej posty,zazwyczaj powtarzają się 3 teksty: "Ładna/y","Nie jest zła/y","Nie obraź się ale..." I oczywiście nieśmiertelne "Pozdr. ![]() Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 15.01.2008 - 09:35 |
![]() |
#320 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Chryzantem przyjrzymy się
![]()
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|