![]() |
#312 |
Guest
|
![]()
Witam.
Jak zrobić nastepujące rzeczy w walizeczce: 1. Poznaje miejscowe zwyczaje. 2. Zagraj w te klocki i wygraj. 3. Stań się wytrawnym podróżnikiem. Bo bawi się z mieszkańcami wyspy to powitanie na Twikkii? |
![]() |
![]() |
#313 |
Reputacja: 10
|
![]()
1. Chyba powitania, nie jestem pewna... Musi Cie powitac tubylec. Cierpliwosci!
![]() 2. Musisz miec stolik do Mahjonga i wygrac. 3. Chyba trzeba byc w kazdym wakacyjnym otoczeniu, byc na wycieczkach i zdobyc wiekszosc pamiatek. Nie czy to nie ostatnia 'pamiatka', czy nie zdobywasz jej kiedy wszystko zrobisz.
![]() |
![]() |
#314 |
Guest
|
![]()
A ja mam, być może głupie, pytanie dotyczące muzyki ;] czy można jakoś zgrać, ściągnąć skądś, lub w jakikolwiek inny sposób zdobyć muzę z the sims 2 podróże? konkretnie chodzi mi o reagge. chciałabym posłuchać sobie tych utworów (mimo simowego języka xD ) poza grą, tylko nie wiem czy coś takiego w ogóle jest możliwe????????
|
![]() |
![]() |
#315 |
|
![]()
wjkkppl - tu masz poradnik http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=36795
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Guest
|
![]()
dzięki, w sumie mogłam zajrzeć w samej grze w ustawienia muzyki, ale jakoś nie wpadło mi to wcześniej do głowy. jeszcze raz dziękuję
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Guest
|
![]()
Ja mam pytanie ,czy ogólnie ten dodatek szybko się nudzi? Tzn. ciągle wyjeżdzacie na wakacje itd. czy z czasem jest to monotonne itd? Bo mam dylemat czy lepiej podroze czy CPR xd
|
![]() |
![]() |
#318 |
Guest
|
![]()
Mi się ten dodatek nie nudzi, ale czy dla ciebie stanie się to monotonne nie zależy od innych. Ja np. wymyślam sobie różne urozmaicenia. Osobiście wolę P niż CPR, ale tu też nie mogę za ciebie decydować.
|
![]() |
![]() |
#319 |
|
![]()
Ja tam wolę cztery pory roku
![]() Ale jak się raz zrobi to simem, to się już nie chce. A pogoda dodaje realizmu, można łowić rybki i chodować.. No pięknie, ale błąd... Hodować roślinki i robić z nich sok :] O wiele bardziej mi się to podoba szczerze mówiąc zwłaszcza że pamiętam, jak bardzo w jedyneczce chciałam mieć pogodę!
![]() |
#320 |
Guest
|
![]()
czy można odwiedzać sąsiadów ktorzy mieszkają w tym samym hotelu co mój sim? PS.witam wszystkich
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|