|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
tak, nawet rzadko spadała do złotej. Kupowałam mu to czego chciał, chciał zobaczyć ducha to nawet złamałam swoją zasadę i użyłam boolpropa i "dodałam do rodziny" jakąś cheerleaderkę i zabiłam i go straszyła. Dostał staw, chciał rangi to łowiłam. Chciał na wycieczkę to szedł, itd.
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Hm, może spróbuj utrzymać cały czas platynową?
Żeby nie spadła nawet na złotą...
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Już jest OK. Nie wiem czy to jakiś błąd, ale nagle dostałam 2 punkty.
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 16
|
Czy jeśli dam w insimenatorze miej losową ilość dzieci to będzie brana pod uwagę ich ilość jeśli simka ma kupioną wzmożoną płodność za punkty korzyści z aspiracji?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Chyba nie bo jeśli dałeś że losowo.....to wzmożona płodność ma się ni jak do tego
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
A moim zdaniem tak, bo gdy dajesz losowo to tak, jakbyś się po prostu postarał bez hacków, więc powinno się liczyć.
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Jeżeli osiągne wszystkie maksymalnie hobby to dostanę jakąś nagrodę?
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 16
|
Raczej nie. Jednak za rozwijanie hobby możesz zostać nagrodzona w postaci lampy Dżina. Nie ma jednak sposobu ile trzeba mieć hobby. Raz lampę u mnie dostało małe dziecko. Nie zależy to od ilości pkt.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
@up: z tą lampą się nie zgodzę. U mnie dostały ją ostatnio małe dzieci
Jak one mogą rozwinąć hobby? ![]() Nie, chyba, że Sima cały czas się świecącego się można uznać za nagrodę (niemal każda czynność, którą wykonuje, związana jest z jakimś hobby) |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|