![]() |
#311 |
Reputacja: 10
|
![]()
Słyszałam o tym, że można czytać dzieciom do snu. Na czym to polega? Bo jak każe dzieciakowi sie odprężyć, klikam rodzicem na dziecko lub półkę z książkami to żadnej opcji o czytaniu tam nie ma.
(Jeśli już było, to sorka ) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#312 |
Reputacja: 12
|
![]()
Chyba te dziecko musi spać, chociaż jeszcze nie miałam do czynienia z żadnymi dziećmi od czasu dodatku OŻ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Guest
|
![]()
dziecko musi spac i wtedy klika się na pułke z ksionrzkami [zapomniałam jaka opcja]
|
![]() |
![]() |
#314 |
Guest
|
![]()
mam problemwybudowalam blok wszystko umeblowalam i wprowadziałam rodzine pacze a tu wszystko naodwrud loduwka w sypialni wanna w kuchni telewizor w przetpokoju i tak dalej...
|
![]() |
![]() |
#315 |
Guest
|
![]()
Pójdzie mi ten dodatek na tym ? :
AMD Sempron (tm) 2500+ 1.40 GHz 512 MB RAM GeForce 5200 |
![]() |
![]() |
#316 |
|
![]()
Madzia123 - JEST OPCJA EDYTUJ!
Matek04 - Wymagania są takie: System operacyjny- windows Vista/xp/me/200 Procesor- 1.8 GHz/2.4 dla Vista Pamięć- 1 GB RAM Dysk twardy- 1.5 GB Dvd-ROM- 8 SPEED Karta graficzna- 64 MB TGL Dźwięk- DirectX 9.0c DirectX- wersja 9.0c Sterowanie- klawiatura, mysz Będzie chodzić, choć nie za szybko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Guest
|
![]()
wiem ale pomurzcie dlaczego sie tak dzieje
|
![]() |
![]() |
#318 |
|
![]()
Co do błędu, nie mam pojęcia, chyba tak jest, jeśli się robi własne bloki, z tego co wiem, po wpisaniu kodu i tak zostaje tylko wyposarzenie kuchni i łazienki.
I jeszcze jedna sprawa:rozumiem, że masz 9 lat, ale skorzystaj z słownika ortograficznego, bo błędy aż rażą w oczy, możesz np. wkleić do Worda i po podkreśla ci się ok.3/4 tekstu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Guest
|
![]()
ale mam wszytstko tylko że somn poprzestawoanie
|
![]() |
![]() |
#320 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Madzia, łatka do OŻ rozwiązuje ten problem.
Do pobrania ze strony www.thesims2.com zakładka help > patches To był błąd gry, też mi się tak zdarzało, że wanna lądowała w kuchni, a wywietrznik w salonie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|