|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja musiałam wszystko odinstalować a potem instalować jeszcze raz, ale przy ponownej instalacji nie aktualizowałam gier z płyt kolejnych dodatków, tylko przez origin, bo tam na płytach chyba część łatek jest nieaktualnych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Mam problem z aktualizacją 1.38. Ściągam ją przez Origin, pobiera się, zaczyna aktualizować i... błąd. Tuż przed końcem pokazuje mi się komunikat, że "błąd pliku" i aktualizacja nie dochodzi do skutku. Jaki niby błąd, skoro aktualizuję normalnie przez Origin, a nie jakieś lewe strony? Nie mam jeszcze NZTŚ, chcę po prostu wgrać aktualizację.
Oczywiście przed pobieraniem aktualizacji usunęłam folder Mods, więc odpada pomysł, że to plik z niego powoduje błędy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 12
|
![]()
Nie ściągaj przez Origin aktualizacji. Np. z www.sims3updates.net
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
![]() EDIT: Próbowałam pobrać aktualizację z innej strony, ale nadal nie działa... ![]() Ostatnio edytowane przez xMalwina : 05.09.2012 - 09:23 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Dzięki, ściągnęłam z jakieś innej strony i zadziałała. Co za bzdura z tym Origin, niby do tego między innymi służy, a trzeba szukać łatek po innych stronach!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jeśli zamierzacie kupować "Nie z tego świata" to darujcie sobie aktualizację, w pudełku z grą jest już stosowna łatka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
U mnie niby wszystko w porządku - aktualizacja zainstalowała się jak należy, gra chodzi, rodziny są, ale... niektóre zwierzaki (głównie koty) zamiast normalnych tęczówek posiadają same białka. Próbowałam je resetować, edytować w CAS(ie) i nic z tego. Wspomnę jeszcze, że dzieje się tak tylko i wyłącznie z pupilami moich simów, które są aktualnie dodane do rodziny. Futrzaki ze skrzyni wyświetlają się poprawnie.
EDIT: Przypomniało mi się, jest jeszcze jedna rzecz ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 05.09.2012 - 14:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
xMalwina, ja pobrałam stąd, bo na sims3updates też nie mogłam znaleźć: http://games.softpedia.com/get/Patch...-3-Patch.shtml
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|