![]() |
#311 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#312 |
|
![]()
Z tymi pluskwiakami problem jest taki, że wchodzą czasem pod ziemię, a wtedy nawet pomocnik kolekcjonera nie pomoże. Widać je czasem z poziomu piwnicy, jak siedzą pod ziemią, czyli takie czerwone kropeczki w czerni za ścianą.
To zadanie tylko pozornie jest tak proste, jak znalezienie kamieni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Guest
|
![]()
Aa! No i wszystko jasne. Dzięki Mamełe i nmin
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Guest
|
![]()
mam problem, bo moja simka była odważna i rozwalała mumie jednym palcem , ale teraz w misji być przeklętym przez mumie chodzę po wszystkich piramidach i szukam jakiegoś zabandażowanej kukły i nic, żadnej nie ma , czy to możliwe że wszystkie zabiłam??
|
![]() |
![]() |
#315 |
Guest
|
![]()
odbiegajac nieco od tematu: czy ktos sobie zapisal na dysku ten poragnik http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=960&PART=10 ? bo juz jest platny, a wydac 11zl za dostep nie jest fajne
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
|
![]()
Mam pytanie. Gdzie znajdę 2 tezymuty, czy jakąś coś podobne. Nie pamiętam nazwy, ale wiem, że to takie zielone świecące kamienie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
|
![]()
A gdzie jest ten rozbijacz Oo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Guest
|
![]()
Prosze o Pomoc w Egipcie, jestem w grobowcu Abu Simbel i nie moge znaleźć kluczy do niebieskiego i czerwonego kapłana, w pomieszczeniach tych znalazłam dźwignie na ścianie pociągam jedną z nich wyskakuje mi w drugim pokoju w ścianie przełącznik ale gdy do niego podchodze znika co mam zrobić? Aha w świątyni tej jest taki mały labirynt z kturym jest ruchomy posążek który trzeba tak przesunąć by trafił na przełącznik poddłogowy po drugiej stronie tylko jak to zrobić skoro za każdym razem simka ma zagrodzoną drogę. Będe wdzięczna za udzielenie informacji pozdrawiam serdecznie
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|