![]() |
#311 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak masz tego np. zabawkę pieska w wyposażeniu sima to przeciągasz go na te okienko pod telefonem i sprzedajesz.
|
![]() |
#312 |
|
![]()
dziękuję bardzo
![]()
![]() |
![]() |
#313 |
|
![]()
Hejka od kilku dni jestem posiadaczem kariery.
Tak na dzień dobry odkrywam sekrety tego dodatku ale cóż. Pytanie którą kariera jest najlepsza bo zaczynam jako strażak |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Reputacja: 11
|
![]()
Rzecz gustu. Każdy Ci powie co innego, moim zdaniem detektyw i strażak są fajne... Ale jakoś wolę "podstawowe" kariery...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie. Mój sim jest wynalazcą i chce stworzyć robota, ale nie mam zielonego pojęcia jak. Powiedzcie mi krok po kroku co muszę zrobić żeby zrobić takiego robota. Z góry dzięki.
|
![]() |
![]() |
#316 |
Reputacja: 11
|
![]()
Musisz poczekać aż zadzwonią do Twojego sima z okazją przyniesienia palladu do ośrodka naukowego. Poszukaj w necie, jest mnóstwo poradników na ten temat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Guest
|
![]()
zaglądaj tez do komisu,mi się udało tam kupić szlif sercowy diamentu potrzebnego do okazji
|
![]() |
![]() |
#318 |
Guest
|
![]()
Aha i jeszcze co z potworami? DO tego też musi być jakaś specjalna okazja, żeby je zrobić?
I jeszcze jedno: czy są jakieś kody żeby np. przeskoczyć z 7 poziomu kariery na 10? |
![]() |
![]() |
#319 |
Guest
|
![]()
a o jakie potwory Ci chodzi,bo nie bardzo rozumiem,a co do kariery,to wpisz kod testingcheatsenabled true i wciśniętym shift kliknij na skrzynkę pocztowa i będzie opcja odnośnie kariery
|
![]() |
![]() |
#320 |
Guest
|
![]()
Moja simka ma pragnienie: "Chcę stworzyć 3 potwory". Czy tu chodzi o Simboty czy rzeczywiście są w grze jeszcze jakieś potwory do zrobienia?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|