Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.05.2011, 11:37   #311
lagger
Guest

Domyślnie SimBot w Bridgeport - i po problemie

Ostatnio, gając w simsy, zrobiłem szereg okazji, po których dostałem Rdzeń Życia potrzebny do budowy SimBota. Następnie wróciłem simem do domu, aby go zbudować i o dziwo, nie było nawet takiej opcji do wyboru "Wynajdź największy wynalazek" czy jakoś tak. Bardzo chciałem go zbudować, dlatego zacząłem szperać po internecie co robię lub czego nie robię.
Otóż, okazało się, że robienie SimBota w Bridgeport zostało zablokowane. Poszperałem głębiej w poszukiwaniu jakiegoś "fixu" czy patcha, ale nic nie było. No i w końcu znalazłem takową łatkę na "Mod the Sims". Łatka umożliwia budowanie SimBota w Bridgeport. Jest sprawdzona przeze mnie i działa w 100%. Nie crashuje gry, nie powoduje, żeby gra się zawieszała czy wyłączała. Dzięki temu moja rodzina w simsach powiększyła się o jednego SimBota :]

A tutaj link do tej łatki:
SimBot w Bridgeport

Napisałem ten post, gdyż wydaje mi się, że nie tylko ja miałem taki problem. Mam nadzieję, że komuś to się przyda. Już nie będzie trzeba przenosić rodziny do innego miasta.
Miłej gry życzę ja
lagger :]

Ps. Jeśli w złym dziale lub temat takowy istnieje, to przepraszam i proszę o przeniesienie lub usunięcie go.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.05.2011, 06:25   #312
Searle

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Aguncja: http://www.forum.thesims.pl/showpost...&postcount=143
stare 09.05.2011, 10:49   #313
Aguncja
Guest

dziękuję za pomoc :-)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.05.2011, 17:39   #314
Pinezka

Domyślnie Brak rozwoju

Witam. Odkąd mam dodatek Po zmroku zauważyłam, że rozwój miasta stał się bardzo ubogi. Dzieci moich simów, którymi nie gram nie zakładają rodzin, nawet nie adoptują dzieci! Nic, zero. Czy jest na to jakiś sposób? A także na awanse simów z rodzin nieaktywnych. Działający mod, który nie psuje gry? Cokolwiek!
Pinezka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12.05.2011, 17:03   #315
Artek89
Guest

Mam pewien problem ,a raczej pytanie .Chodzi oto że w jednej rodzinnie jak się nie mylę może być max 8 simów ale ja np chce więcej więc chciałem się was zapytać czy jest jakiś sposób na więcej simów w rodzinnie .Proszę was o pomoc .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.05.2011, 18:05   #316
Searle

Artek: mod Master Controller ma taką funkcję: http://www.the-isz.com/nraas/index.php?topic=80.0
stare 12.05.2011, 18:33   #317
Artek89
Guest

Cytat:
Napisał Searle Zobacz post
Artek: mod Master Controller ma taką funkcję: http://www.the-isz.com/nraas/index.php?topic=80.0
A jak to zainstalować i czy będzie działać wszystkich dodatkach jakie są dostępne i ostatni z nich to Impreza w plenerze ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.05.2011, 18:47   #318
Ilona
Guest

Cytat:
Napisał Artek89 Zobacz post
A jak to zainstalować i czy będzie działać wszystkich dodatkach jakie są dostępne i ostatni z nich to Impreza w plenerze ?
poszukaj w poradnikach http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50979

koniec dyskusji tutaj na ten temat
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.05.2011, 15:46   #319
natalia.g
Guest

Domyślnie

Niedawno słyszałam,że simsy na ps3 i xbox-a w momencie zapisu zacinają się i trzeba restartować system przez co wszystkie dane są utracone.EA miało naprawić ten problem.Zwracam się więc z prośbą do wszystkich,którzy mają ts3 na konsole: -Czy ten problem został naprawiony?
Chciałabym kupić s3 ale nie mogę na pc bo jest strasznie słaby.I tak wolę na ps3.Więc proszę o odpowiedzi.

plisss o odpowiedzi

Ostatnio edytowane przez Ilona : 15.05.2011 - 15:55
  Odpowiedź z Cytatem Otrzymano Naruszenie Regulaminu
stare 17.05.2011, 13:03   #320
suomii

mam problem, zazwyczaj zaczynam grę jedną simką i znajduję jej chłopaka. zaręczam ich itd. , ale nie ma opcji żeby ten sim się do niej wprowadził ;/ patrzę wszędzie, jest tylko weź ślub, wtedy automatycznie się wprowadza. ale kiedy np chcę żeby przyjaciele zamieszkali razem to niestety muszę przejść do edycji miasta. nigdy jeszcze w simsach nie mogłam wprowadzić innego sima do siebie. to chyba jakiś błąd. też tak macie?
suomii jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 97 (0 użytkownik(ów) i 97 gości)

Zasady Postowania