![]() |
#311 |
Reputacja: 10
|
![]()
w sumie mam w domu dwie simki -blizniaczki, nastolatki i ozywionego wymyslonego przyjaciela. jedna z nich poslalam do szkoly z internatem, tej artystycznej :p i pojawil mi sie komunikat, ze w srode bedzie studniowka, wiec WP zaprosil, ta ktora akurat byla w domu. nadeszla sroda, mieli wyjsc i nagle w domu pojawila sie ta ze szkoly z internatem : o w sumie nie poszlam nia na ta studniowke, wiec ona caly czas chodzi po domu, mozna nia grac i tak dalej, ale w sumie mam za duzy tlok w tej rodzinie, bo ostatnio znowu urodzily sie bliznaczki. ona po dwoch trzech dniach tam nie wraca [tj. do szkoly], nie da sie jej wydalic, czy zapisac ponownie, a co jakis czas sie wyswietla, ze nabyla nowe umiejetnosci jak perkusja, czy pianino :o to jakis bug od ea, czy takie spontaniczne wizyty w domu sa na porzadku dziennym? w takim razie jak moge ja odeslac do szkoly? chocby jakim kodem
|
![]() |
#312 |
Guest
|
![]()
Może mi ktoś przesłać na mój e-mail plac zabaw z tego dodatku? Przypadkiem mi się usunął :/ . Z góry wielkie dzięki .
|
![]() |
![]() |
#313 |
|
![]()
Myślę, że użytkownikom łatwiej byłoby Ci pomóc, gdybyś jednak podał swojego maila.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
|
![]()
Mam pytanko, czy Wasze simy też pomimo posiadania samochodu i tak jeżdżą wszędzie taksówką czy tylko mi coś się pobugowało?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
|
![]()
Musisz kliknac samochód
![]()
![]() |
#316 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
|
![]()
a auto nie jest u innego sima w wyposazeniu?
![]() |
#319 |
|
![]()
Alyson, nie, stoi na podjeździe, ma ustalonego właściciela a i tak nawet właściciel wszędzie taksówką jeździ. Autem jedynie jeżdżę, gdy przez nie wybiorę opcję, że chcę jechać na parcelę publiczną, a wcześniej z podglądu mapki mogłam wybrać miejsce i sim jechał autem... Właśnie sprawdziłam i nawet zwzywa taksówkę, gdy auto ma w wyposażeniu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|