|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Reputacja: 22
|
![]()
Kise ma świetne ciuchy
![]() Jejku Malana podczas rozmowy przez telefon na ostatnim na świetną sukienkę JA CIE!! W ogóle masz świetne dodatki, zaje... meble i ubrania ![]() Szkoda tylko że wszyscy są wampirami |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
omg zgadzam się z Fallenką..i nareszcie! woo-hooo dawaj następny odcinek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
ooo! jak fajnie że są równocześnie w ciąży i też się zastanawiam co z tego wyjdzie ;3
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie wiersze, mieszanka Sutton + Tony i Kise + Malana już niedługo : o Bosko
![]() Nie mogę się doczekać malutkich bobasków ![]() Mary Lou jest nadal piękna ** No i Kai z miną " Nie podskoczysz mi, jestem bo 40 ale jaki żwawy, grrr" =D |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
też mnie to smuci jak gałęzie się urywają.. mi się tak zrobiło, że jak przeprowadziłam chłopaka do innego miasta, to w drzewie stał się małym dzieckiem, a był już młodym dorosłym xd Już nie mogę się doczekać :3 chyba też założe swoje forum, bo dawno nie dodawałam nic, a troszkę mam bo gram
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Oka doka, dzieki wszystkim i doczekalam sie dalszej gry.... ;p
Rodzina Dracule ciag dalszy Chieliscie poznac dzieciaczki blizniakow to prosze bardzo xD Najlepsze to, ze nie ingerowalam w dzieciach jak zwykle zreszta.....po prostu zmiazdzyli mnie Tony i Kise QQ Tonyemu i Sutton urodzily sie....trojaczki!!!! Keita ![]() ![]() ![]() Tetsu - nie chcial twarzyczki pokazac, zawstydzil sie hehe xD ![]() ![]() I Charla ![]() ![]() A tutaj bobaski spia.....boshe ile dzieciarni xd ![]() ![]() ![]() A u Kise......blizniaki QQ !!! Natsu - kopia Kise z niego bedzie O.o ![]() ![]() ![]() I slodziachna Lucy ![]() ![]() ![]() ![]() Helena przerazona iloscia wnukow xD !!!! ![]() A dziadzio Mihawk cwiczyl przed lustrem ![]() ![]() Za to Kate byla szczesliwa, ze ma tyyyyyle prawnukow ![]() ![]() Ginny byla zas szczesliwa z innego powodu - dzis ma sie widziec z Gaara ![]() ![]() Uszykowana czekala na telefon od przyjaciela... ![]() ...potem chwile stresu przed spotkaniem...xD ![]() ...i oczekiwanie na Gaare...juz dawno go nie widziala.. ![]() ![]() Lecz Gaara nie pojawil sie tylko stal ukryty za wielkim pomnikiem w parku... "Nie dam...nie dam rady, co ja jej powiem...to nie jest takie latwe, byloby jednak lepiej gdybym jej nie mowil, ze przyjezdzam..." ![]() ![]() Ciekawe co mial na mysli ![]() A tutaj z nudow...xD Wiem odbija mi xD Zgaduj zgadula....wiem, ze antytalencie ze mnie do podobienstw, ale probowalam jak moglam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
oo, moim ''ulubieńcem'' zdecydowanie jest Charla!
![]() trochę szkoda, że Natsu i Lucy bardziej wdali się w Kisego... mało w nich Malany ![]() Draculowie się tak rozrastają że rzeczywiście niedługo opanują całe miasto HAHAH
![]() |
#8 |
|
![]()
Ojaciejaciejacie,kolejny Natsu !
![]() Matko boska,ile dzieciarni faceci narobili XD Dzieci zostały obdarzone niezwykłą wampirzą urodą *-* Czekam na więcej,dawaj tu szybko ! ^^
![]() |
#9 |
|
![]()
Tak się kończy dawanie simom wzmożonej płodności
![]() PIĘKNIE! Nie wiem jak Ty dajesz radę i gra Ci się nie psuje, ale z chęcią dowiem się jak to robisz ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
najlepsze to, ze ja nigdy nie biore tej wzmozonej plodnosci - jedynie dla Mary Lou dalam plodnosc od dzina, bo nie szlo.....i nigdy nie ingeruje w wyglad dzieci <kolor wlosow, skora> nie tnie mi sie? hmmm wkoncu nowy komputer kupilam z mysla o tym, ale powiem, ze tnie z 2 powodow : ze jest to the sims 3 xd i od ilosci dodatkow
![]() Szczerze nie wiem jak ja sobie poradze z tyloma nastolatkami i milosciami xD zabraknie mi simow w miescie dla nich xD |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|