![]() |
#311 | |
Reputacja: 14
|
![]()
Julia uciekła nie, nie zrobiła by tego. Może coś się jej stało...? Oby sama wróciła do domu...
Cytat:
![]() Starucha z każdym odcinkiem coraz gorsza. I coraz mnie jej synalka, który w ogóle nie pomaga Samancie. Uhhh. Czekam na nexta ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#312 |
Reputacja: 12
|
![]()
Widzę, że zaciekawił was wątek z Julią... ^^ Tak zdradzę... mam na nią ostre plany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Reputacja: 10
|
![]()
Całkiem niezła ta nowa rodzinka, dużo się dzieje
![]() Jejku, ta babcia powinna wyjechać gdzieś.. na bardzo długo ![]() Mam nadzieję, że z Julią wszystko ok, może znalazła sobie jakiegoś boya i spędzają razem romantyczne chwile? ![]() Świetny domek ![]() czekam na więcej ![]()
______________________________ ''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz, Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd, Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz, Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
![]() Wiesz co mnie trochę irytuje? Ciągłe zdjęcia robione podczas jazdy. Ja rozumiem, że musisz mieć zdjęcie do każdego opisu, ale może zamiast bezsensownie je cykać, to kilka tekstów sklej w całość. Opisy czyta się niewygodnie, ponieważ jest: zdjęcie-tekst-zdjęcie, bez żadnych przerw. Kliknij tam dwa razy spację i od razu to wygląda przejrzyściej. Może dziewczyna natknęła się na jakichś kumpli i poszła zaszaleć albo po prostu zwiała? Zdarza się. ![]() Co do matki, to nie wiem jak mój bulwers wyrazić. To jest aż niemożliwe, że można być taką... zrzędą. Dajesz albo za dużo przecinków albo za mało. Miejscami zdania nie trzymają się ani kupy ani dupy, za przeproszeniem. ![]()
![]() |
![]() |
#315 |
|
![]()
Ok długo mnie nie było ^^ prawie 9 dni O_o, ale mniejsza. Jest odcinek... Jest jaki jest, ale jest xd :3
Rodzina Bakeyr, odcinek 4 Budzę się rano. Słyszę rozbijające się szkło. Weszłam po schodach i zobaczyłam pękniętą szybę. Została przebita kamieniem, co mnie zdziwiło, bo był dość wielki, oraz ciężki. Ale nie chodziło o sam kamień. Owinięty był w grubą warstwę papieru. Tak jak się domyślałam, był to list. Jedyne słowa, które rzuciły mi się w oczy wyglądały „Mamy twoją córkę”. To mnie przeraziło. Wybiegłam z domu i jadąc na rowerze zadzwoniłam do szefa powiedzieć mu, że dziś nie zjawię się w pracy. ![]() Dojechałam na policję. Nie miałam szczęścia, aktualnie mieli szkolenia, więc została mi pani sekretarka i jeden komendant. Zostałam do niego przydzielona, jednak przede mną stała ośmioosobowa kolejka. Albo ten tydzień, był wyjątkowo kryminalny, albo ludzie stoją sobie, bo nie mają, co robić. Siedząc pomyślałam sobie, że moją córkę, można jeszcze uratować. Ciarki mnie przeszły, ale z moich oczu popłynęły ciepłe łzy szczęścia. Moja radość zostało jednak szybko przerwana. Pomyślałam sobie o najgorszym. Znowu przeszły mnie ciarki, oraz wyobraziłam sobie Julie płaczącą i wołającą o pomoc. Zostałam zaproszona do gabinetu. Teraz sobie przypomniałam skąd go znam. Kilka razy mój „mąż” został złapany podczas jazdy po pijanemu. Na dodatek nie w swoim aucie. Gdy przychodziłam go odwiedzić ten policjant siedział przy nim i powstrzymywał go od gwałtownych ruchów. -Dzień dobry. – Powiedział. - Och… Dzień dobry. Miło Pana widzieć. – odpowiedziałam zamyślona. - Pani w sprawie córki, tak? ![]() Opowiedziałam mu o wszystkim. Widziałam jego minę, bałam się, że moja wygląda podobnie. Okazało się, że ma na imię Filip. Dał mi nawet swoją wizytówkę. Gdy z nim rozmawiałam zapomniałam o wszystkich problemach, co może wydawać dziwne, bo gdy zaginie ci ukochana córka, to zamiast jej szukać wpatrujesz się w oczy obcego oraz przystojnego mężczyzny. Wróciłam do domu. Dzień mijał strasznie powoli. Myślałam, że zaraz wystrzelę jak nagrzany gejzer. Miałam wyrzuty sumienia, gdy myślałam, że nie mogę jej pomóc. ![]() Leżałam na łóżku nic nie jedząc. Myślałam tylko o niej. ![]() Nastał wieczór. Poszłam się umyć oraz położyłam się w łóżku. Męża nie było obok mnie, ponieważ ślęczał przed telewizorem i oglądał ligę mistrzów. Zasnęłam, ale przelałam przez pościel hektolitry łez. Śniła mi się Julia. Moja Julia, która biegła do mnie z uśmiechem na twarzy. Jednak zachowywała się dziwnie, bo biegła, ale nie mogła dobiec, wręcz cofała cię. Obudzona nagrzaną od potu pościelą wyskoczyłam z łóżka. Pierwsze kroki zrobiłam do łazienki. Uczesałam się i zbiegłam na dół. Zobaczyłam przez okno wyrwaną klapkę od skrzynki. Podeszłam wzięłam wiadomość i otworzyłam ją. ![]() W środku znajdował się adres strony internetowej. Poprosiłam dziewczynki o zejście z laptopa i wyjście z pokoju. Weszłam na nią. Moje oczy zobaczyły obraz, którego już nigdy nie zapomną. Porywacz rozesłał w sieci film pokazujący jak molestuję moją córkę. Zadzwoniłam do Filipa i wszystko mu opowiedziałam. Wysłałam mu nawet sms’a z stroną internetową. Powiedział, że odda ją do analizy. ![]() Następne dni mijały strasznie. Nie mogłam wyjść z domu, bałam się wszystkiego. Myślałam tylko o mojej córce. Myślałam jak teraz cierpi. Ale po kilku dniach dzwoni zastrzeżony numer. -Tak słucham- mówię. -To ja Filip. Porywacz jest na tyle cwany, że rozesłał Wilm z kawiarni internetowej na stacji benzynowej, ale to nie jedyna wiadomość ode mnie. W domu przyjaciółki Pani Juli znaleźliśmy list. Napisała go Julia, ale po jej piśmie zauważyliśmy drganie długopisu, co zostało wywołane presją i zdenerwowaniem z jej strony. ![]() Cdn… Koniec. Przepraszam wszystkich. Mówiłem, że odcinek bd długi itp… wszystko wynika z braku czasu. Wiem. Przerwałem pisanie w złym momencie, ale to było zamierzone. Dziękuję, za przeczytanie i zapraszam do komentowania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
|
![]()
Krótki odcinek, to fakt, ale całkiem przyjemny. Znaczy, dużo dość wniósł.
Ten film to jakiś 'fotomontaż', jak mniemam? ![]() I czekam na dalsze wieści o przystojnym Filipie, hoho. ![]() A gdzie teściowa? Tak lubię o niej czytać!! ![]() P.S. A skoro już piszesz w pierwszej osobie, to się pilnuj. Już w pierwszych 3 zdaniach czas się nie zgadza. :p Jest 'budzę się', 'słyszę', a nagle 'weszłam'. ![]() Czekam na więcej. ![]()
![]() |
![]() |
#317 |
|
![]()
Nie wiem co mam ci napisać
![]() ![]() ![]() Bardzo ładne zdjęcia ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#318 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Jak przeczytałam o tym filmiku to zaczęłam się zastanawiać, czy wkradła ci się literówka i to porywacz molestował, czy jednak nie i ktokolwiek to jest, postanowił oczernić Samantę..
Czyżby Sami kręcił ten gliniarz? ![]() Mam nadzieję, że Julia szybko się znajdzie.. czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
#319 |
Reputacja: 14
|
![]()
Julia. Jej nie ma
![]() Co za skur***** porwał Julkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Biedna Sam tak się martwi o córkę. Myślałem, że nasz wspaniały, najlepszy ojczulek na świecie chociaż w takiej chwili się przejmie. Po co Samanta z nim jeszcze jest? Pewnie ze względu na dzieci. (lubię odpowiadać na swoje pytania ![]() Nie wiem co pisać ![]() Odcinek bardzo krótki, aż za krótki. Czekam na next. |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
|
![]()
Co za popapraniec porwał Julkę?
Oby szybko wróciła do domu. Może Samantha i ten policjant nawiążą bliższe kontakty? :p On byłby dla niej lepszy niż Kain. Czekam na więcej.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|