![]() |
#311 |
Reputacja: 14
|
![]()
Obudził mnie sms Andrewa.
"W tym momencie nie mogę pójść do parku, możesz być przerkonany, że przyjdę do twojego domu, kiedy tylko będę miał czas."- opisałem mu. I powróciłem do spania! |
![]() |
|
![]() |
#312 |
Reputacja: 19
|
![]()
Milo mi Cheyenne. Jestem Donisio... Tzn. Don. Ale to przeciez wiesz- zasmialem sie. Slyszalas o smierci motyki? Mnie to zaszokowalo, tym bardziej ze kazdy wiedzial o ataku z strony mafi!- dodalem przejmujac sie sytuacja
#313 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak, słyszałam. Jestem przerażona, a poza tym ludzie oskarżają osobę, która była wtedy ze mną, i która nic nie zrobiła. Boję się, że też mogę zginąć!
|
![]() |
![]() |
#314 |
|
![]()
Odprowadziłam mężczyznę wzrokiem do drzwi i wypiłam alkohol do dna. Może on miał rację, może to nie Don był odpowiedzialny za to zabójstwo.
Spojrzałam w jego stronę. Wzrok miał nieco nieobecny, nos zaczerwieniony. Rozmawiał z tą kobietą, o której wspomniał Juhas. Hm... Nie, chyba nie byłby w takim stanie kogokolwiek pobić, co dopiero zamordować. Chyba, że postanowił odreagować po zabójstwie... Nie wiem, mam za duży mętlik w głowie. A może to ta kobieta, Cheyenne? Może z nim współpracuje? CHociaż wygląda, jakby tylko prosiła go o autograf... |
![]() |
![]() |
#315 |
|
![]()
Wstałam z rantu fontanny i wolnym krokiem snułam się przez alejki. Droga była oświetlona jedynie przez latarnie. Nikłe światełko ale zawsze. W oddali zamajaczyła jakaś postać. W pierwszej chwili pomyślałam że to jakiś morderca. Potem się ocknęłam że przecież park jest monitorowany i nikt nie jest na tyle głupi by popełnić morderstwo w parku. A może to moje życzenie się zbliża? Albo ktoś wyszedł na spacer? Albo okoliczny pijaczyna? Za dużo pytań. Za chwilę będę wiedziała. Po sylwetce widzę że to mężczyzna. Barczysty, umięśniony, w czarnym płaszczu...
![]() |
#316 |
Reputacja: 19
|
![]()
Czesto tez padalo tu imie Bjork. Co prawda nie jestem policjantem, ale mam nadzieje, ze uda mi sie zdemaskowac mafie.- powiedzialem spokojnie. Masz jakis podejrzanych typow? Bo ja myslalem wlasnie o Bjork, ale sam juz nie wiem.
#317 |
|
![]()
Idąc do domu parkiem zobaczyłem przy fontannie znajomą twarz. To ta dziewczyna która prężyła się dzisiaj przede mną na ulicy.
Chyba mnie nie poznała, jednak uśmiechnąłem się do niej.
#318 |
|
![]()
Björk... To ta wróżka? Jak dla mnie jest tylko stuknięta. Ja podejrzewam Yuki i Juhasa. Myślę, że spiskują ze sobą,są wspólnikami... Słuchałam ich rozmowy, a raczej skrawków. Oskarżali, ale to mogą być pozory. Sama nie wiem- nie ufam im.
|
![]() |
![]() |
#319 |
|
![]()
TO ON! Ja tu brałam go za zboczeńca, gwałciciela, nie wiadomo kogo a to ten przystojniak.
-Dobry wieczór. - Powiedziałam seksownym głosem. - Widzę, że nie tylko ja lubię nocne spacery. Zastanawiałam się czy spodnie do joggingu wystarczająco opinają mój kształtny tyłek i czy zauważył on że ramiączko od stanika wyszło mi spod bluzki.
![]() |
#320 |
Reputacja: 25
|
![]()
Robi się późno. Czas iść do domu się przespać. Rano muszę znaleźć jakąś pracę... Ciekawe, czy Qwerty popytał już znajomych?
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|