![]() |
#311 |
Reputacja: 41
|
![]()
Po przeanalizowaniu wszystkich postów i zachowań paru osób (oraz wykreślaniu osób z listy Klik mam na tę chwilę podejrzanych i wyjaśnie zaraz dlaczego są według mnie podejrzani.
Ostatnio Diana pisze ostatnio MOIM ZDANIEM takie.. sztuczne posty. cheeba również dziwnie się zachowuje i jej posty są jakieś sztuczne i widać w jej postach jak próbuje wkręcić w mafie kogoś innego. Annetti nie wypowiada się w temacie, ale tak jak wspominała ma włączony na forum tryb niewidoczny i patrząc na liczbę aktywnych użytkowników, że wyświetla 4, a w temacie jest 7, to ewidentnie widać, ze czyta temat, ale nie komentuje i głosuje z tłumem. Hebe nie, nie oskarżam jej dlatego, ze podejrzewa mnie o mafie. Niby się udziela, pomaga, ale nie dokońca. W razie gdybyście na mnie głosowali i okażę sie niewinny (bo nim jestem), to moją ostatnią wolą jest to, abyście rozważyli te 4 osoby (ewentualnie jeszcze Kędziorka. Proszę tylko o jedno. |
![]() |
|
![]() |
#312 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Właciwie to głosowałam na Rainbow, bo siedzi cicho, ale poza tym żadnych argumentów to nie mam.
|
![]() |
![]() |
#313 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Ja na razie poczekałabym z jakimikolwiek oskarżeniami do zabójstwa mafii. Na razie rzucaniem oskarżeniami możemy im tylko pomóc...
#314 |
Reputacja: 11
|
![]()
Lepki, nikogo nie próbuję wkręcić w mafie, po prostu dziele się swoimi przemyśleniami...
![]() |
#315 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Dziś mafia ukatrupiła
Spoiler: pokaż Pozostali przy życiu: 1. LepkiePaluszki23 2. Pink Panther 3. Charionette 4. Rainbow 5. Diana 6. Cytryśnia 7. cheeba 8. Annetti 9. Hebe 10. Nina14! 11. ddo bwayo 12. Kędziorek 13. Nix 14. Kafelove 15. Bjork 16. Shiver 17. Nusso
#316 |
Reputacja: 41
|
![]()
Szczerze. Nie zdziwiła mnie śmierć Mery XD
Jutro głos oddaję na Annetti, ponieważ nie piszę postów, ale siedzi na niewidocznym na forum. EDIT: I nie pisze o swoich podejrzanych, lecz głosuje z tłumem ![]() Ostatnio edytowane przez LepkiePaluszki23 : 27.08.2015 - 20:55 |
![]() |
![]() |
#317 | ||||
Reputacja: 25
|
![]()
Lepki, na forum na niewidocznym siedzi kilka, jeśli nie kilkanaście osób, wśród nich Meryam, Liv, Malfurion, Paździoch... Nie mogą obserwować tematu? To musi być Annetti?
Twoja argumentacja jest całkowicie bezzasadna. Cytat:
Zostawiłeś osoby, które nie są zbyt podejrzewane (albo ja nie jestem na czasie). Pytam: why? Argument jest inwalidą. Co to znaczy sztuczne posty? To jest pojęcie względne. Twoje posty też są w moim odczuciu sztuczne. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie piszesz żadnych konkretów. Poza tym - gdzie Twoje posty o lęku przed wyrokami mafiosów, testamenty i takie różne? Myślę, czy nie głosować na Ciebie. A Bjork jest inteligentna. Jako mafia nie głosowałaby na kogoś innego. No chyba że chce, żebyśmy tak o niej myśleli ![]() Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 27.08.2015 - 21:09 |
||||
![]() |
![]() |
#318 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Kobieto... Uparli się na Ciebie, no po prostu uparli :/
![]() |
#319 |
Reputacja: 39
|
![]()
Długo po zmartwychwstaniu żyć mafia Mery nie dała
![]() Aha, i zapomniałam o zniczu dla Speca: [^] W każdym razie zabójstwo Mery niewiele wnosi, w końcu przedwczoraj mafia też chciała ją wykończyć. Podejrzewam, że zmartwychwstała, bo cattani ją wyratował. No cóż, dalej będę się przyglądać Lepkiemu, jego ostatni post też nie jest poparty żadnymi konkretnymi argumentami, bo argument "jego/jej posty są sztuczne" to nic konkretnego. Zwróciłam też uwagę na Dianę i Shivera, ich posty prześlizgują się w temacie - czasem coś napiszą, ale nie pamiętam, żeby któreś z nich dzieliło się swoimi teoriami. Hm. Zastanawiała się też nad Cytryśnią z podobnych powodów, ale ostatnio się uaktywniła, więc teraz nie jestem pewna.
![]() Ostatnio edytowane przez Hebe : 27.08.2015 - 21:13 |
![]() |
![]() |
#320 | |
Reputacja: 33
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Sama nie bardzo wiem kogo podejrzewać, więc nie widzę większego sensu pisać tu tylko po to żeby pisać. Na upartego każdego można określić mianem podejrzanego i to o byle co ![]() ![]() W sumie komentarz Pinkiego trochę mnie przekonuje co do Twojego bycia mafiosem... |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|