![]() |
#3272 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja tam najbardziej nie mogę się doczekać koników... Miodzio są koniki... W trójce prezentują się bardzo fajnie, ciekawe jak się nimi będzie grało w praktyce. Już się nie mogę doczekać! Mogliby pokazać dłuższy filmik z jazdy konnej, bo na razie to malutko tego jest. Chcę zobaczyć konie w dobrej jakości filmiku i z dużym zbliżeniem. I żeby Sim trochę dłużej na nim pojeździł i poskakał przez przeszkody.
A pozwalając sobie na off-top, to zaczęłam się wciągać w Średniowiecze. Na początku nie wiedziałam za bardzo o co w tym biega, ale już zaczynam łapać. Najchętniej założyłabym temat w stylu "opowiadamy jak sobie gramy", ale w wersji dla Średniowiecza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3273 |
|
![]()
Wszyscy oczekują czegośc innego ( anie koni, Narutoman kotów) ja tam wszystkiego oczekuję
![]() ![]() ![]() Chociaż pokemonem nie jestem ![]()
![]() |
#3274 |
|
![]()
Szkoda tylko, że będzie limit 6 zwierzaków na rodzinę. Nie będzie można jednocześnie rozmnażać, psów, kotów i koni. No chyba, że zrobimy sobie same samice i każemy im... hmmm ... bliżej poznać zwierzątka sąsiada...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3276 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3277 |
|
![]()
Już się pojawiają na Allegro oferty kupna dodatku... Ja jednak się wstrzymuję. I tak trzeba jeszcze poczekać kawał czasu do premiery, a bliżej premiery cena będzie znośniejsza, zawsze tak jest. Artwork fajny. Ten kot wygląda jak jakiś Marsjanin. Bardzo komicznie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3278 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ten kot wygląda na niezadowolonego jak każdy kot którego się zmusza do kąpieli. I nie dziwię mu się tez by była na jego miejscu niezadowolona. Biedny kotek . Moje simy kotów kąpać nie będą co najwyżej psy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3279 |
Guest
|
![]()
A tak z ciekawości zapytam: można było kąpać koty w wannie w Dwójce? Już nawet nie pamiętam
![]() |
![]() |
![]() |
#3280 |
Guest
|
![]()
Chyba, a nawet na pewno nie można było, kot sam się mył
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 gości) | |