![]() |
#321 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Proszę niech ktoś kto już zakładał bractwo i nie miał takich problemów napisze jaki patch należy pobrać. (Ktoś już coś o tym pisał.) Jak na razie boje się założyć swoje własne bractwo... ;( Jeśli już piszę o wspomnieniach... to świetnie, że pojawia się wspomnienie o tym, kto był pierwszym partnerem danego sima... wcześniej tego nie było. ![]() Ach... Jeszcze miałam o coś spytać: Czy ktoś zna (i mógłby podać adres) jakąś stronkę, na której są rozpisane wszystkie kariery z The Sims 2 i The Sims 2: na studiach najlepiej polską... ![]() Ostatnio edytowane przez rainne : 28.03.2005 - 22:05 |
|
![]() |
|
![]() |
#322 | |
Guest
|
![]() Cytat:
pod drugie - http://www.snootysims.com/unicareers.php strona jest po angielsku, ale to jest banalnie proste aby dojść co jest co. |
|
![]() |
![]() |
#323 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sama próbowałam je wszystkie rozpisać ale straciłam cierpliwość, a teraz simki studiują więc trudno byłoby opisać pierwsze szczeble karier. Ale dzięki za Odp. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#324 |
Guest
|
![]()
Na pudelku TS2NS jest taki kwiatek z glowa krowy a pod nim jest taka maszyna do chirurgi plastycznej. moje pytanie to: gdzie te rzeczy mozna znalezc ??!! przeszukalam juz caly tryb kupowani i nic
![]() (sorka ze tak zmieniam temat ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Guest
|
![]()
rowokwiat i maszyna do chirurgi plastycznej to nagrody zawodowe!
jak osiągniesz coś w swojej pracy to dostajesz! |
![]() |
![]() |
#326 |
Guest
|
![]()
Wiem ze byly juz 2 tematy o nich ale dalej nie znalazlam odpowiedzi na moje pytanie..... Jak je mozna razpoznac?????!!!!! czy moze ktos ma zdiecie?
|
![]() |
![]() |
#327 |
Guest
|
![]()
Masz racje ten temat jest już!!!!!!! I tam jest odp!! One są w takich sukieneczkasz u mnie w czarnych z czerwionymi paskami i mają lamy na koszulce!! i głupie imiona !!
|
![]() |
![]() |
#328 |
Guest
|
![]()
Ja mam pytanie może nie co do samej gry. A mianowicie (może to głupie...) czy katalog dowlands musi być w moich dokumentach, EA Games itd. Chodzi mi o to, że dodatki zajmują mi sporo miejsca i wszystko idzie na dysk C.... więc jeżeli ktoś zna odpowiedź niech mnie oświeci... z góry dzięki.
|
![]() |
![]() |
#329 |
Guest
|
![]()
Madi girl no to musi być w tym bo inaczej nie będzie w grze ! ratunek:L weź przenieś inne rzeczy z C! ale nie ruszaj simów bo będą kłopoty !
|
![]() |
![]() |
#330 |
Guest
|
![]()
No więc po prostu normalnie jak codzień robię sobie bara-bara z jakimś kolesiem co wleciał mi nago do domku, szczegółów nie bede wam przedstawiać.
Noi potem we wspomnieniach zamiast normalnego: "To dopiero była zabawa... kiedy możemy to powtórzyć?" był obok obrazka "Bara-Bara" taki malutki u dołu, takie logo jak np. dzwonisz po pokojówkę. I pisało "Ej, to całkowicie zmienia znaczenie określenia "Pomoc Domowa!". I tak to własnie dziwnie wygląda.... ? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |