Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.03.2005, 21:51   #321
Margaretka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał dalva
Zauważyłam jedną okropną rzecz!

Jeden z moich simów był na studiach. Nazbierało mu sie wiele wspomnień, miał ukochaną itd. Na trzecim roku założył własne bractwo... I co się stało?? Otóż wszystkie jego wspomnienia szlag trafił! Nie było nic- ani tego o bara bara, o przeprowadzce - NIC. Jedno jedyne wspomnienie - założyłem bractwo. I gdy przyszła do niego jego panna, to była opcja pierwszego pocałunku, chociaż mieli za sobą nie jeden! Czy komuś się tak jeszcze stało? To jest bezsensu :/
Zdarzyło mi się to samo i też po założeniu bractwa, ale na szczęście zauważyłam to dość szybko i nie zapisałam gry więc nie straciłam wspomnień.

Proszę niech ktoś kto już zakładał bractwo i nie miał takich problemów napisze jaki patch należy pobrać. (Ktoś już coś o tym pisał.)

Jak na razie boje się założyć swoje własne bractwo... ;(

Jeśli już piszę o wspomnieniach... to świetnie, że pojawia się wspomnienie o tym, kto był pierwszym partnerem danego sima... wcześniej tego nie było.

Ach... Jeszcze miałam o coś spytać:

Czy ktoś zna (i mógłby podać adres) jakąś stronkę, na której są rozpisane wszystkie kariery z The Sims 2 i The Sims 2: na studiach najlepiej polską...

Ostatnio edytowane przez rainne : 28.03.2005 - 22:05
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.03.2005, 22:07   #322
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Margaretka
Ach... Jeszcze miałam o coś spytać:

Czy ktoś zna (i mógłby podać adres) jakąś stronkę, na której są rozpisane wszystkie kariery z The Sims 2 i The Sims 2: na studiach najlepiej polską...
po pierwsze, nie pisz posta pod postem.

pod drugie - http://www.snootysims.com/unicareers.php strona jest po angielsku, ale to jest banalnie proste aby dojść co jest co.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.03.2005, 22:48   #323
Margaretka
Guest

Sad

Cytat:
Napisał rainne
po pierwsze, nie pisz posta pod postem.
Te posty były pisane w prawie dwugodzinnym odstępie.

Cytat:
Napisał rainne
pod drugie - http://www.snootysims.com/unicareers.php strona jest po angielsku, ale to jest banalnie proste aby dojść co jest co.
Dzisiaj przewertowałam cały ten temat żeby w miarę możliwości nie powtarzać się i widziałam, że podałaś tę stronkę dlatego prosiłam o takie strony na których jest też coś o karierach z The Sims 2.
Sama próbowałam je wszystkie rozpisać ale straciłam cierpliwość, a teraz simki studiują więc trudno byłoby opisać pierwsze szczeble karier.

Ale dzięki za Odp.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2005, 09:12   #324
Wilczek
Guest

Question

Na pudelku TS2NS jest taki kwiatek z glowa krowy a pod nim jest taka maszyna do chirurgi plastycznej. moje pytanie to: gdzie te rzeczy mozna znalezc ??!! przeszukalam juz caly tryb kupowani i nic
(sorka ze tak zmieniam temat )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2005, 09:25   #325
*apple*
Guest

Domyślnie

rowokwiat i maszyna do chirurgi plastycznej to nagrody zawodowe!
jak osiągniesz coś w swojej pracy to dostajesz!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2005, 09:40   #326
Wilczek
Guest

Question czyrliderki

Wiem ze byly juz 2 tematy o nich ale dalej nie znalazlam odpowiedzi na moje pytanie..... Jak je mozna razpoznac?????!!!!! czy moze ktos ma zdiecie?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2005, 10:32   #327
*apple*
Guest

Domyślnie

Masz racje ten temat jest już!!!!!!! I tam jest odp!! One są w takich sukieneczkasz u mnie w czarnych z czerwionymi paskami i mają lamy na koszulce!! i głupie imiona !!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2005, 10:44   #328
Madi_girl
Guest

Wink

Ja mam pytanie może nie co do samej gry. A mianowicie (może to głupie...) czy katalog dowlands musi być w moich dokumentach, EA Games itd. Chodzi mi o to, że dodatki zajmują mi sporo miejsca i wszystko idzie na dysk C.... więc jeżeli ktoś zna odpowiedź niech mnie oświeci... z góry dzięki.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2005, 11:37   #329
*apple*
Guest

Domyślnie

Madi girl no to musi być w tym bo inaczej nie będzie w grze ! ratunek:L weź przenieś inne rzeczy z C! ale nie ruszaj simów bo będą kłopoty !
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2005, 13:23   #330
she
Guest

Domyślnie Bara-Bara

No więc po prostu normalnie jak codzień robię sobie bara-bara z jakimś kolesiem co wleciał mi nago do domku, szczegółów nie bede wam przedstawiać.
Noi potem we wspomnieniach zamiast normalnego: "To dopiero była zabawa... kiedy możemy to powtórzyć?" był obok obrazka "Bara-Bara" taki malutki u dołu, takie logo jak np. dzwonisz po pokojówkę. I pisało "Ej, to całkowicie zmienia znaczenie określenia "Pomoc Domowa!".
I tak to własnie dziwnie wygląda.... ?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania