![]() |
#322 |
Guest
|
![]()
no popatrz ciekawe... ja już nie sprawdzę bo Morti nie żyje u mnie... chybaże u Kasandry jak uda mi się wejść w jej rodzinkę...
jak ktoś sprawdzi może dać screena ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja mogę sprawdzić, bo Mortimer i Bella są u mnie wampirami, ale podejrzewam, że Omega zrobi to szybciej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Guest
|
![]()
ja też jestem ciekawa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Ten w ogródku Cwirów? ![]() Cytat:
EDIT: up@ Co?! ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Alisha : 07.03.2009 - 17:34 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Guest
|
![]()
Bella nie żyje !!!
Mam na to dowody: - można umówić się z nią na randkę, ale po wprowadzeniu się po kilku dniach zamienia się w ducha - w Dziwnowie była prawdziwa Bella, ale umarła i wstawiono klona (dowód: w SimPE w Dziwnowie są dwie Belle). Wytłumaczenie: - Bellę porwali kosmici i ją zwrócili - twórcy gry wyprowadzili Bellę od Mortimera i przenieśli ją do Dziwnowa - Bella umarła w Dziwnowie chyba mając 24 dni do stania się emerytem (wtedy stała się u mnie duchem). Dlatego Bella w drzewie genealogicznym jest jako żywa, gdyż nie umarła w Miłowie i pamięć tej okolicy nie odnotowała jej zgonu. Próbowałem kiedyś z innymi postaciami. Przeniosłem Simkę z Miłowa do Dziwnowa. Ona zmarła, a jej dzieci w Miłowie mieli w drzewku genealogicznym matkę żywą. PS. W The Sims 3 Bella powraca jako dziecko, gdyż gra opisuje losy Miłowa przed The Sims 1. http://sims.wikia.com/wiki/Bella_Goth |
![]() |
![]() |
#327 |
Reputacja: 17
|
![]()
Czy to ma znaczyć, że będziemy grali Bellą i jej rodzicami?, a jej brat Wacław chyba czy jakoś tak on też będzie uwzględniony? A tak w ogóle skąd Ty to wiesz Marekosie?
![]() |
#328 |
Guest
|
![]()
Bela jako dziecko ? Super nawet nie zdąży zostać nastolatkiem - zginie w pożarze he he
|
![]() |
![]() |
#329 |
Guest
|
![]()
Z tej strony internetowej to wiem. A prawda o Belli to wynik moich badań w SimPE.
|
![]() |
![]() |
#330 |
Reputacja: 17
|
![]()
Zaraz czy ja jestem głupi czy czegoś tutaj nie rozumiem piszesz Marekosie, że z tej strony to wiem tzn.? z której?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|