![]() |
#321 |
Guest
|
![]()
Bardzo, ale to bardzo dziękuję założycielowi tego tematu. Nie wiem co bym bez Ciebie zrobiła?!
Ale mam jedno pytanko. Mam tylko dodatek Czas Wolny, to czy mogę ściągać wszystkie ubrania z tej strony:http://www.lianasims2.net/? Za odpowiedź, serdecznie dziękuję =) |
![]() |
|
![]() |
#322 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z tego co wiem, to na tej stronie ubrania nie są robione na podstawie meshy maxisa, więc pewnie tak.
![]() |
#323 |
Guest
|
![]()
Ja mam problem z CEP'em.Szukałam go i w końcu znalazłam ale się okazało że nnie istnieje strona z nim i że nie mozna go pobrać.Co mam zrobić żeby dodatki działały?
|
![]() |
![]() |
#324 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie. Chcę ściągnąć fryzury z tej strony: http://www.xmsims.com/sims2/ehtm/hair/hair01.htm Skins>Hair>Female Hair. Potrzebuję do nich mesha, bo gdy je wgrywam nie pojawiają się w grze. Skąd mam je wziąć? Czy będę mogła mieć te fryzury? Co mogę zrobić? Chcę podkreślić, że chcę te fryzury z kategorii Skins, a nie z Simmer Valley. Pomocy
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pomocy proszę!
Przejrzałam strony prawie wszystkie z tego tematu i nie widzę nic związanego z tym o co mi chodzi. Nie dokończę poszukiwać bo zaraz padnę <śpi>. A więc mam taki problem iż , jakiś rok temu miałam jescze windows xp i dodatki normalnie wrzucałam do folderu dowloads. Niestety rodzice zakupili nowy komputer z systemem Vista . I moje pytanie polega na : - Gdzie mam wrzucać dodatki ?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!!?!?!??!?! ( Vista jest porąbana xD) Wrzucałam i tworzyłam foldery ale moja praca na nic haha . Pomóżcie kochani proszę . . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 | ||
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Guest
|
![]()
Jeśli to jeszcze aktualne - delicious9,jesli to wina braku mesha to jak klikniesz na ten obrazek ściągnie się. I tak z każdą fryzurą na xmsims.
|
![]() |
![]() |
#328 |
Guest
|
![]()
ej, a ja nie mam folderu TSData czy jak to tam idzie. czy moge stworzyć takowy folder, aby wrzucać tam schodki?
z góry dziekuje za pomoc =* |
![]() |
![]() |
#329 |
Reputacja: 15
|
![]()
skoro można sobie stworzyć download i savedsim, to i ten pewnie też można 'ręcznie'
![]()
![]() |
#330 | |
Guest
|
![]() Cytat:
dzięki za chęci edit: czy tę formułkę: #ASC_CoveCream_Steps modularStairs 2040 objectID landing 0x00566810 objectID placeholder 0x0056680F objectID step 0x00566811 objectID topStep 0x0056680E objectID bottomStep 0x0056680C catalogTextIndex 1 mogę wklejać do każdego tekstu potrzebnego do instalacji schodów? Ostatnio edytowane przez mienso : 11.04.2009 - 16:10 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|