![]() |
#322 |
Guest
|
![]()
fajnie macie , u mnie narazie w portfelu pustka . ; D
a Miley - dziecko się za mocno podnieciło , haha ! |
![]() |
![]() |
#323 |
Guest
|
![]()
Ja tez kupie tak szybko,jak sie da!
|
![]() |
![]() |
#324 |
Guest
|
![]()
Mam pieniądze odłożone od dawna, zważając na fakt, iż będzie to już ostatni dodatek. 26 sierpnia, 17:00, heh, historyczna data jak dla mnie.
|
![]() |
![]() |
#325 |
Guest
|
![]()
Ja dzwoniłąm właśnie do BOK w empiku i powiedzieli mi, że 26 będzie u nich można było kupić OŻ. Bardzo się ciesze! super gdyby tak było x
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tez nie moge sie doczekac bo bedzie sporo fajnych opcji,jak np "popros sasiada o opieke nad dziecmi"
![]() ale najgorsze jest to ze w mieszkaniu jak sie bedzie chcialo zwierzaka to mozna tylko jakiegos glupiego psa,i to ciagle w kojcu,wogole nie bedzie chodzil po mieszkaniu i nie bedzie tych potrzeb..to tak jakby miec swinke w klatce...to zepsuli..bo fajniej byloby gdyby byl normalny pies z ktorym trzeba chodzic na spacery zeby mieszkania nie zalatwil ![]() no coz...wielka szkoda...wielki minus mieszkan.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Guest
|
![]()
To co pies będzie cały czas leżał ? I nawet nie będzie się załatwiał ? Bez sensu ...
Ostatnio edytowane przez STAR : 24.08.2008 - 20:28 |
![]() |
![]() |
#328 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Guest
|
![]()
też pierwszy raz słyszę o tym psie. :o
jeśli tak będzie no to lipa... |
![]() |
![]() |
#330 |
Guest
|
![]()
Po co wogóle ten dodatek Zwierzaki ? Nie dość żę jest przez internautów uważany za jeden z najgorszych dodatków ( zresztą też to potwierdzam ) to jeszcze ma nie być użyteczny do dotatku OŻ ?
Skąd masz wogóle takie informacje ? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|