![]() |
#322 |
Reputacja: 10
|
![]()
ta. po tych wszystkich komentarzach wypadałoby żebym i ja coś mądrego napisała xd
ale nie wiem co szczerze ^^ no bo już za dużo tych komplementów typu: fajnie, bosko, świetnie. każdy odcinek jest lepszy od poprzedniego ![]() przez to, że mam dziurę w głowie i nie wiem co napisać życzę tylko weny i.. może weny ;D
![]() |
#323 |
|
![]()
Powiem tak, Volturio: Świetnie piszesz i oby tak dalej, każdy odcinek ciekawi mnie coraz bardziej i dalszego ciągu wydarzen ciężko się domyślić. Odcinek bardzo mi się podobał.
Brawo. ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
|
![]()
Dawno temu przeczytałam ale nie wiedziałam jak skomentować. Czekałam czekałam, ale ja dalej nie wiem. To jest po prostu super! Nie mogę się doczekać następnego odcinka! :>
![]() |
#325 |
Reputacja: 12
|
![]()
No to teraz pytanie, którym zacznę cię męczyć już teraz, bo nie mam zamiaru czekać kolejnej wieczności na nowość w "Why me?"
![]() Kiedy następny odcinek?
![]() |
![]() |
#326 |
|
![]()
HM. a więc kiedy następny odcinek?... Cóż, sama nie wiem.
znaczy gdy wrócę z Włoch ( 16-24) będę miała już szkic, który na pewno będe tworzyć tam z nudów, by zapchać wolny czas ![]()
![]() |
![]() |
#327 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ale do wyjazdu masz jeszcze tydzień prawie. No ale ok, końcówka stycznia to i tak nieźle
![]()
![]() |
![]() |
#328 |
Guest
|
![]()
Kochana Volciu już od kilku dni nadrabiam zaległości w Why me? i powiem Ci, że całkiem przyjemnie mi się czytało wieczorkami, aż mi szkoda, że się jak na razie skończyło, choć za typem mężczyzny jaki reprezentuje sobą Ian nie przepadam. Już wolę narwańca Dastusia niż takie wyrachowanie. Jednakże zauważyłam w ostatnich odcinkach pewne przebłyski człowieczeństwa
![]() ![]() ![]() I nie byłabym sobą jakbym nie wspomniała o wyczesanych zdjęciach, po prostu czaddd no i te bonusy ![]() To tyle ode mnie, mam nadzieję, że teraz już nie narobię sobie takich zaległości i na bieżąco coś tam skrobnę od siebie. |
![]() |
![]() |
#329 |
|
![]()
@up; Ptasia nawet nie wiesz jak się cieszę, że wróciłaś...
![]() Bowiem nie satysfakcjonują mnie krótkie komentarze; 'Bosko, oby tak dalej 10/10'. Czy może powinny? Mogę widać na Ciebie liczyć po powrocie ![]() Tak, dialog o akcji wyszedł kiepsko, bo naprawdę ciężko mi było umieścić wszystkie istotne informacje w owej wypowiedzi. Kurcze - nie podobało mi się to, iż gdy piszę, muszę dodatkowo jeszcze intensywnie myśleć i ćwiczyć pamięć ;p / Dziękuję bardzo za jak zwykle motywujący komentarz i tak Ian staje się ludzki, a może tak się wam wszystkim wydaję, gdyż nie znaliśmy go na tyle dobrze wcześniej Pozdrawiam, VOLT.
![]() |
![]() |
#330 |
|
![]()
Ach, znalazłam trochę czasu na przeczytanie kolejnych odcinków. Chciałam coś napisać, ale problem w tym, że nie wiem do końca co powinnam zawrzeć w mej opinii. Może dlatego, że ja nie widzę błędów lub rzeczy, które mi się nie podobają. Może coś mi przesłania niedociągnięcia lub inne sprawy.
No cóż, moje odczucia nie są ważne w opinii dalszych losów. Może powiem tak: postarałaś się z tekstem i ze zdjęciami, które ci wychodzą. Ilość tekstu jest wystarczająca, gdyż twoja historia wciąga bogactwem słów (to jest właściwie bardzo ważne w opowiadaniach). Nawet dodałaś przypisy i neologizmy (?). Może już się zatracam w twoim fs? Może już nie wiem co pisać, choć bardzo mi się ono podoba? Filozofia filozofią... Ujmę to jednosłownie: świetnie! |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|